17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@aksaçlı Kardeş cevap anahtarı mı var ortada herkes kendisine göre doğru kabul ediyor.Sükutu hayale uğrayacak çoğumuz.
-
@Kutyler valla orası öyle kardeşim herkes kendi yaptığını doğru kabul ediyor çok sıkıntılı bir süreç oldu
-
Sinav duyumu arkadaslar oncelikle trol degil bakanlikta calisan bir tandigim saglam bir mevkide calsiyor baharda sinav olacagini soyledi kesin dedi burdan calsmak isteyen kardeslerime soylmek isterim
-
@aksaçlı Sıkıntılı tabi.Herkes Allah yardımcımız olsun.
-
@osamano sağolasın kardeş lakin u sınav sonuçlanmadan çalışmak biraz zor oluyo
-
@paretowilfredo reis surda yazman bile heyecanimizi artirmaya yetti sizden ricamz duyumlar gelistikce yazmanz burda size hakimlik basligndaki gibi sitem de etmeyiz dua ederiz ins paylasmlarinz icin
-
Bence Türkçe dahil standart sampasız 64-67 arası kapatacak gibi
-
Bir caylak olarak son kisinn puann 75 72 arasinda olacigini dusunuyorum
-
@osamano her sene aynı terane,açılmaz kardeşim açılmaz öyle hemen 100 kişi alınıyor 2018 den önce yok sınav mınav
-
60 kişilik 2015 alımında 79,16 puan ile kaymakam adayı olan birisinin olduğu düşünüldüğünde mülakata çağrılan 240. kişinin de (tahmini olarak ) 78,4 gibi bir puanı olduğunu varsayınca bu sefer 75-76-77 gibi bir puanla kapatabileceğini sanıyorum.
-
@Kutyler bu sene durumlar cok farkli ihrac edilen tutukalnan acikta olan kaymakam sayisi hayli fazla
-
@osamano aynen adayları göreve başlattılar, bi kaymakam 5 ilçeye bakıyo burda
-
Arkadaşlar ben ham puan olarak 57 üzerinin mülakata kalacağını düşünüyorum
-
@mehmetsy mantıklı
-
Biraz esnetirsek 55-60 mülakatta inşallah
-
@Mehmet-Muzaffer kardeşim yazmışsın 240. Adayın puanı tahmini 78.4 ile kapattı diye ki çok yüksek ihtimalle zaten öyle. Ki bu sınavda +160 kişi daha var geçen seneye göre bir kestirim yaparsak bu 73-74 civarı puanlara kadar düşer ki geçen sene ki sınav bu sene ki sınavın yanında deve de kulak kalır o kadar kolaymış yani hesaplamaya bu zorluğu da eklersek bu sınavın sonucunun 65-70 bandına kadar ineceğini tahmin ediyorum. Net ortalamasına değil puanlara göre yorum yapmak daha mantıklı çünkü geçen sene sorulardaki puan dağılımlarında herhangi bir değişiklik yoktu geneli 2'şer puandı. Bu sınavda 3 puanlı en az 8 soru vardı. Bu olayı büyük ölçü de etkiler + türkçe ile iktisatta 12 de 8 ve üzeri netin standart sapma puanı üzerinde en az +15 puan etki oluşturacağını tahmin ediyorum.
-
@Mehmet-Muzaffer yani uzun sözün kısası 70 barajını standart sapma dahil geçen hatta 70 alan bile mülakat şansını yakalayabilir
-
@osamano temennimiz;her sene en az 2 kez,tarihleri ve planı öncesinden belli sınavların açılması.Onda hemfikiriz sanırım.İstisnai durum var kabul ediyorum,lakin öyle duyum muyum bana inandırıcı gelmiyor artık.Ben neler duyuyorum bir bilseniz,nerde guy,nerde il göç,mhuy,tapu uzman yard..??
-
Geçen sene 50 sorunun yaklaşık yüzde 65 ini yapan kazandı.Bu sene 40 sorunun yüzde 65 i, 26 soruya tekabül eder.Sınavın zorluğu vb. gibi etkenleri de katarsınız en aşağı 24 e iner.Çok büyük sürpriz olursa en aşağı 22 ye inebilir. Gönül isterki 20 nete kadar insin ( 21 yaptım onun için) ama zor bir ihtimal.
-
@mehmetsy hakeden kalsın kardeş