17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
.....................
-
Merkez bankası sorusu sınava giren %70 yakar bu Ardkadaşların i harfini koydun mu koymadımı bıraksınlar tarihi kaynaklardan incelesinler.
-
@president06 haklisin hocam. Yani bende 63 ve uzerinin kalacagini tahmin ediyorum sapmayla birlikte.
-
Ilgili sorunun cevabı KESİNLİKLE İş Bankası değildir. Çünkü ;
- İş Bankası 1924 yılında kurulmuştur; soruda 1923-1929 arası gelişmeler diyordu
- İş Bankası'nın kurulma amacı özel sektörün finanse edilmesidir; soruda iç ve dış konjonktürün neden olduğu olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve tl'nin değerinin korunması amacıyla açılan deniliyordu.
Dolayısıyla net bir biçimde cevap İş Bankası değildir.
Saygılar. -
Dostlar ilgili duyuru ve karsiliginda atilan mesajlar silinmistir.
Bundan sonra bu tarz ithamlara muhatap olmamak adina bu konularda duyutu yapilmayacaktir. Hakikaten yoruldum bu konudan. Yipraniyoruz ve haysiyetimize serefimize dil uzatiliyor bu noktada.
Allah yardimciniz olsun. Insallah tez zamanda sonuclariniz aciklanir hakeden dostlarimiz basariya ulasirlar. -
Bir soru için de Sayıştay denildi.
O soru da yine KESİNLİKLE Sayıştay değildir. Çünkü5355 no.'lu kanunda mali denetim dışı denetimlerin tamamının İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacağı açıkça yazıyor.
Maddeyi de yazacaktım ama üşendim
-
@delikaymakam Hocam banka sorusu şöyle dursun:), sizce standart sapma kaç civarında olur?
-
@paretowilfredo hocam sizin duyum olmasaydı ben hem idari yargıya , hem sayıştaya hem de kaymakamlığa başvurmuş olacaktım.ders yükünü o durumda tahmin edersiniz.eğer 13 eylül günü bunu burda dile getirmeseydiniz muhtemelen bu üç sınavın tekini bile kazanamazdım.yanlış hatırlamıyorsam idarinin başvuru süresine 1-2 gün kala kaymakamlık ilanı geldi ve idariye başvurmaktan kurtardı desem yeridir duyumunuz.ayrıca duyumlarınızı her mecrada paylaşmanız bile bu kadrolara talip her kesime ulaştığına inanıyorum.
-
@paretowilfredo reis yapma bunu surda uc bes capsiza neden boyun eyiyorsn ki adami olanlar zaten biliyor herseyi sen bizim gibi burda bir haber olan insanlara haber veriyorsun ve acik bir platforum isteyen gelir okur
-
1923-1929 arası gelişmeler diyordu bir de fiyat istikrarını sağlamak cümlesi vardı, bu da cevabın 1930 yılında kurulan merkez bankası olduğunu gösteriyor.
-
Dostlarim asil sorun su ki kendim icin yaptigim bir sey yok. Populer olmak gibi bir gayem yok. Tek temennim sizlerin daha basarili olmasi hayatinda guzel tercihler yapmasi adina bir seyler ortsya koyabilmek. Bu mecrada yaptigimiz her is bu amaca hizmet eder takip edenler bilir.
Ama her defa haysiyetsiz şerefsiz bir takim cenahlarla ayni kefeye konulmak, neredeyse sanki bizler de onlardanmisiz gibi imalarda bulunulmasi bizim hazmedebilecegimiz bir davranis degildir. Allah a şükür alnim aktir. Yolum bellidir. Ama bu seylere muhatap olmaktan gercekten sıkıldım. O nedenle simdilik kararim sahsi olarak bu yondedir.
Hepinizin Allah yardimcisi olsun dostlar.
-
@paretowilfredo beni faceden biliyosun senle az sohbet etmedik bu süreçte...cebimde sadece 150 lira vardı ve 1yıldır kaymakamlık sınavına hazırlanıodum eğer sen olmasan o parayı hakimliğe yatırıp kaymakamlığa giremeyecektim sen bu durumları düşün üstad diğerlerini ciddiye alma
-
@Aliosman 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
1923-1929 arası gelişmeler diyordu bir de fiyat istikrarını sağlamak cümlesi vardı, bu da cevabın 1930 yılında kurulan merkez bankası olduğunu gösteriyor.
Ben Kambiyo Murakabe Teşkilatı diyorum amma neyse öyle olsun
-
@tugay69 deli kaymakam kimsesizlerin kimsesi, umutsuzların umudu oldu:)))
-
@mehmetsy delikaymakama yakışan tahmin 20 den aşağı olmaz:)))
-
@kymkm hocam şaka bi yana ben 23 yapanın mülakata kalacağını düşünüyorum
-
yok canım ne 20 si yahu adını yarım yazsan mülakattasın zaten 20 net çok yüksek
-
@mehmetsy ben de türkçe dahil 65 ham puan yapan
yada 25 net yapanın kalacağını düşünüorum.standart sapma ise bölümlerde yapacağımız netlere göre değişecek.. -
Dostlar konuyla alakali arkadasimiz ozelden ulasarak mesaj atarak yanlis anlasildigini soyleyerek nezaket gosterdi ve sozlerini geri alip helallil istedi sagolsun. Buna istinaden onun mesajlarini sizlerin ona verdigi yanitlari sildim onun ricasi uzerine.
Bilginize. -
@beratizm yirmi puan demek istedim:)standart puanı en yüksek alacak kişi sınavın birincisi o belki yirmi puan alır