17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Bugün veya yarın açıklanırsa çok iyi olur.
-
@Mehmetkosovalı inşallah ya, osym sonuç sayfasını yenilemekten tiksinir oldum
-
@paretowilfredo emeğiniz için sağolun.
-
@D.Drogba Üstadım öncelikle şunu belirtmek isterimki bu sınava ilk girisim. Belki bu sebepten ötürü mülakata kalma konusunda tereddüt etmek acemiligimdendir. İnşallah mülakata kalırız temennimiz de bu cihette lakin şunu samimiyetimle söylüyorum mülakata kalma konusunda ciddi tereddüt içindeyim. Dediğim gibi belki de ilk girişimden dolayı bu acemiliği sergiliyorum.
-
Ösym de açık link var mı şuan ?
-
@Mehmetkosovalı bugun zor kardesim anladigim kadariyla. Yarin ve pazartesi baslayin link takibine bence
-
@paretowilfredo Hocam haftasonu açıklanma ihtimali yok mu?
-
@mehmetsy normalde var kardesim ama pazartesiye sarkacagi intibai olustu bende acikcasi
-
@paretowilfredo Eyvallah kardeşim
-
Heyecan yapmayın en az bir hafta var daha açıklanmasına.Bu vakitte aday adaylarına yakışan boş durmamaktır,ayağınızı kış tutun
-
39,40,41,42,43 nolu linkler aktifdi.Bunlardan 40 ve 42 hakimlikle,43 ise e yds ile doldu.Şuan 39 ve 41 aktif ve kullanılmamış durumda.Bunları bizim için bekletiyor olabilirler.
-
@Mehmetkosovalı Hadi inşallah
-
@Kutyler artık heyecan yapmaya başlayalım.Bunun tadıda bir farklı oluyor ️
-
@paretowilfredo Allah herkesin gönlüne göre verir inş.
-
@Mehmetkosovalı Kardeşim aşırı stresli oluyor aslında
-
Son tahminleri yapalım beyler hem vakit geçer, boş beklemekten iyidir öncelik tecrübeli üstadlara
-
Ben bu konuda tecrübeli değilim fakat 25-26 bandı bana mantıklı geliyor.
-
@Mehmetkosovalı sen bilirsin bilader
-
@aksaçlı 58-60 ham
-
Grupta 60 üstü bekleyen bir sürü adam var 58 60 bandı biraz zor gibi geliyor bana