17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Ben de sizin gibi düşünüyordum arkadaslar ama hakimlik sınav sonuclarından sonra kendini göstermeyen çok dişli rakiplerimiz olduğunu bir kez daha anladım.Hepimiz her sonuca hazır olalım.
-
bu forum da olmasa içim şişerdi etrafımda bu konuyu tartışabileceğim kimse yok
-
@dk-2016 hakimlik sınavını baz alarak değerlendirmen yanlış.Çünkü o ölçme değerlendirme yapılan bir sınav Bunun gibi muğlaklık yok.
-
@dk-2016 o sınava girdin mi hocam ?
-
Ling acıkmış diyorlar
-
@G4Z1 hocam sizler link deyince bende küt küt başlıyor :))
-
Yarın açıklanır gibi bence ateş olmayan yerden duman çikmaz baya söylenti çikti.
-
@kamikaze hem ankarada kaldığım hem de tecrübe için girdim.Ciddi bir şekilde yoğunlaşmadan kazanılcak bir sınav değil. Bu sınav sonrası olduğu gibi gruplarda kolay vs. diyen insanların hayal kırıklığı yaşadığını gördüğüm için sınırlı değerlendirmelerin hayal kırıklığı yaşatacağını düşünüyorum.
-
Bu kutsal göreve talip olan arkadaşların herhangi bir fikre saygısının olmaması çok acınacak bir durum. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, madem ki buranın diğer forumlardan farklı olarak belli bir seviyenin üstünde olduğu iddia ediliyor, madem ki burada bulunan her üye her katılımcı birbirlerine şahsi fikirler nedeniyle saygısızlık etmiyor, bu yaptığınız nedir? Humanrights direk isim etiketleyerek fikrini söyledi, üslubunda problem olduğunu düşünmüyorum. Ancak özel olarak mesaj atabilir miydi orası var. Bürokrat kardeşim/abim tartışma ortamı oluşturacak şekilde olaya dahil olman ve hadi ordan demen uygun değildi. Bizler buradan faydalanalım, stresli günleri tek başına yaşamak stresi büyütüyor hiç olmazsa burada dertleşelim diye üye olup geldik. Hepinizin de yaşı belli bir anlayış kabiliyetine yetkin olması gereken düzeyde. Tahammülü olmayan insanlardan bıktık.
-
F5 Refresh Olur İnşaallah. Türkçe çok önemli çoookk
-
@Ronaldo hocam standart sapma alan bazında mi "Anayasa idare iktisat insan haklari türkçe tarih t.ekonomisi" gibi yoksa "gk gy ve alan" gibi mi hesaplanıyor..
-
@delikaymakam sayistay haangi sorunn cevabi cok merak ettim :))
-
@delikaymakam delilik ya yazdım işte Dostum
-
@delikaymakam en az 7000-10000 kişi 25-40 bandına takıldı ve iş bankası derken
-
@mehmetsy mehmet kardeşim sınav çok zordu değil mi ?
Evet dediğini duydum .... Hiç düşündün mü Ankara'da sınava hazırlanmadan giren Ankaralı yada Ankara'da okuyan kaç öğrenci var ! Bu bile hesabı yaparken standar sapmanın yolunu Nasıl saptırdığını anlar.
İş bankası ilk merkez bankası görevini görmek için kurulduktan sonra işlem görmeye başlar amaç soruda sorulan piyasa yapıcılığı ile alakalı .... Merkez bankası sonraki hikaye( bu arada benim şuan mesleğim bankacılık 10 yıllık ) ordan çıktı -
Arkadaslar benim tahminim Ham puan olarakda 63 yapan mulakata kalır diyorum.cokta dusecegini sanmiyorum. Yani 21lere falan duşmesinde zatn. Bende 21 22 bantlarinda geziyorum ama kaymakamlikda 40soruda 21 nedir komik yani. Bu benim sahsi dusuncem tabiki.
-
@delikaymakam kardeş merkez bankası sorusunun cevabı iş bankası diyosun yani
-
@delikaymakam 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@mehmetsy mehmet kardeşim sınav çok zordu değil mi ?
Evet dediğini duydum .... Hiç düşündün mü Ankara'da sınava hazırlanmadan giren Ankaralı yada Ankara'da okuyan kaç öğrenci var ! Bu bile hesabı yaparken standar sapmanın yolunu Nasıl saptırdığını anlar.
İş bankası ilk merkez bankası görevini görmek için kurulduktan sonra işlem görmeye başlar amaç soruda sorulan piyasa yapıcılığı ile alakalı .... Merkez bankası sonraki hikaye( bu arada benim şuan mesleğim bankacılık 10 yıllık ) ordan çıktı10.000 kişi 25 üstü yapamaz bence orda yanlışınız var
-
@delikaymakam kardeşim bende iş bankası yaptım. Ama sınavdan sonra direk elemiştim umutlandım
-
@human-rights Ithamlarini kendine sakla dostum. Her seyden once su donemde haber alabildigimize gore zaten safimiz bellidir bu noktada icini rahat tut. Donem olarak ne zamandan beri bir seyler sadece birilerine degil bekleyen TÜM adaylara duyrulabiliyor bunu gozlersen bir neticeye varabilirsin bence. Partizan birisi degilim ama dedigim gibi hep dogrunun yaninda olduk elhamdulillah.
Ithamlarinin ayarini kacirmaya devam edersen ki ithamin imalarin 'vatana ihanet eden Namussuzlarla ayni kefeye koyma' noktasina varmaya devam ederse bunla alakali sessiz kalmayacagiz. Bilgin olsun.
Son olarak ben bu sinava girmedim, son hakimlik sinavina girmedim. Girmis olsam dahi ithaminin mantiga oturmasi icin benim bunu duyurmamam icap eder. Kendime saklamam icap eder. Bu mantikla bakarsan olaya biraz daha saglikli.dusunebilirsin.
Selametle.