17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
............................
-
@M.KuruFasülye Hocam o sorunun altında cevabı tam ve doğru olarak yazınız diyor muydu? Eğer yazıyorsa Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haricinde hiçbir cevap kabul edilmez bence
-
.................
-
@mehmetsy Hocam geçen yılki başarınızdan dolayı tebrik ederim. Mülakata kalan bir aday olarak size sorum mülakat süreci hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Benim gibi ilk kez girip mülakat ümidi olan kişiler bunu merak ediyoruz
-
@issizadam Hocam etiketleme yanlış oldu sanırım ben değil diğer arkadaş tecrübeliydi
-
doğru sayısı üzerinden gitmek sağlıklı sonuç vermez kardeş, ham puanı 67-68 olanların şansı var diye düşünüyorum, çünkü benim 400. kişinin puanı tahminim 76küsür.
-
@M.KuruFasülye Yazıyorsa geçmiş ola diyelim hocam
-
@mehmetsy malesef yanlış olmuş telefon bozuk olunca tabi
-
@n.vision Hocam standart sapmanın belirleyici olacağını düşünüyorum ben, size geçen sene ss ne kadar gelmişti ve bu sene kaç civarı ss hakkındaki öngörünüz nedir?
-
O sorunun cevabını bilmiyorum ama ÖSYM herkesi oylamak için çok güzel bir soru motifi yakalayıp sormuş bir de Türkiye İş Bankası çıkar mı cevap ben bunu yaptım. Ama kısmet bu işler tabii cevap Türkiye İş Bankası ise şayet hepimizin bahsettiği türkçe ve iktisat'ı standart sapma da cuvvvvvv edip solundan geçecek.
-
@mehmetsy standart sapmadan ne kadar puan eklendiğini hiç bilmiyorum. Sınava giren sayısının ve çeldirici soru sayısının fazla olması s.sapmayı artırır. ama biliyorsunuz ki standart sapma kişinin sınav performansına göre değişiyor. ortalamanın altında olan hiç pay almazken, ortalamanın ne kadar üzerine çıkarsanız o kadar çok pay alıyorsunuz.
-
@n.vision 67-68 çok yüksek bence, ben daha düşük kapatacağını düşünüyorum ama benimki de bir tahmin neticede, sonuçlar açılanınca göreceğiz hep beraber
-
Hadi benim üstümden yorum yapın️türkçe hariç 22 tam doğru + türkiye cumhuriyeti merkez bankası
-
@miatty benimde turkce hariç 20 tam dogru + türkiye sinai ve kalkinma bankasi+ devlet denetleme kurumu+ mulki idare hizmetleri sinifi+ dogruysa şayet yatay etki.
-
@evy06 kardeşim birebir insan hakları dersi hocasına sordum koruma dedi cevaba
-
@evy06 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
s
sınai kalkınma + mülki idare doğru, ancak kurum çok başka kurul çok başka. DDK'ya puan vermezler. Sadece mülki idare yazsan bile puan verirler.
-
@n.vision tesekkur ederim inşallah puan alırim.
-
@n.vision 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@evy06 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
s
sınai kalkınma + mülki idare doğru, ancak kurum çok başka kurul çok başka. DDK'ya puan vermezler. Sadece mülki idare yazsan bile puan verirler.
Hocam yalnız o sorunun altında cevabı tam olarak yazınız diyordu
-
@miatty hocam zaten yanlis kabul ediyorum bende fakat çıkmış bi soru vardi orda yatay etkiydi cevap o yuzden bi ihtimal diyorum.
-
@mehmetsy evet iste o yuzden korkuyorum.