17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@n.vision yapma kardeşim o kadar da değil
TMSF 1983'te -
@n.vision Sağlıl olsun hocam zaten dediğiniz gibi daha cevap bile tam değilken biz 'i' harfine takılıp kaldık
-
@mehmetsy bende ole dusunuyorum.ama bi yandanda turkce sorularinda net cevap aramazlar diye dusunuyrm.test sinavi degil acik uclu bi sinav.cok sacma cevaplar haric herkese puan verilebilir.
-
@ali-asker katılıyorum.
.yazarın en belirgin özelliği
.altı çizili yerle anlatılmak istenen
Dışındaki sorularda çok uç durumlar olmadıkça puan alınır diye düşünüyorum. -
@kadir_karasu evet, yazdım ya 80'liymiş diye
-
@kadir_karasu en belirgin ozellik diyemi sormustu.bak o biraz sknti ozmn.tek cevap olabilir cevap anahtarna:(
-
@ali-asker 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@kadir_karasu en belirgin ozellik diyemi sormustu.bak o biraz sknti ozmn.tek cevap olabilir cevap anahtarna:(
Yok hocam tek cevap olmayacağını düşünüyorum sadece Facebook grubundan umutlu olması/ümitvar olamdı/azimli olması/kararlı olması gibi birçok cevap çıktı ve herkes kendinden emindi
-
@mehmetsy ben gelecege dair umitli bir kisi yaptim.korkmuyo degilim
-
Arkadaşlar ben anlatım bozukluğu sorusunda yüzünden kelimesini çıkarıp den dolayı ekledim bu doğru mudur, en çok sıkıntı yaşadığım sorulardan birisi cevabı biliyordum ama yazamadım nedense
-
Şu Türkiye Sınai Kalkınma Bankası sorusuna Sınai ve Kalkınma Bankası yazdım puan verilmez herhalde di mi yanlış sayıyorum zaten ama puan verilse iyi olurdu
-
@mehmetsy sınavın en zor sorusuydu bence aynı kelimeleri kullanmadan tanımla yazarı, tanımlayabiliyorsan. Kalemine ve zekasına güvenen yazdım attım kalemi
-
@n.vision hocam çok muallak bir soru, ben anlatım bozukluğu sorusunda yüzünden kelimesini çıkarıp den dolayı ekledim hocam sizce doğru mudur, düşünceniz nedir?
-
@mehmetsy ben kabul edilecegni dusunyrm.duzelttkten sonra cumlede anlatim bozuklugu olmasnda nasi degstrysan degstr kurallar cercevesinde tabi
-
@mehmetsy zaten öyle olması gerekmiyor muydu? yüzünden negatif bir anlam katıyor, onu çıkarmak gerekiyordu cümleden.
-
Bende geleceğe umutla bakan kişilik yazdım.
Anlatım bozukluğu sorusuna nedeniyle yazdim
Yanlış kabul ettim bunları Türkçe soruları çok muallakta çünkü umarım puan alabilirim:) -
@ali-asker eyvallah hocam
-
@n.vision den dolayı da olumlu bi anlam katmıyor diye dedi bazı arkadaşlar ondan bende şüpheye düşmüştüm esasında @ali-asker
-
@issizadam hocam nedeniyle doğrudur ya,o konuda netim:)
-
Nedeniyle,dolayı düşündüm düşündüm son dakika sayesinde yazdım.. ? @mehmetsy
-
netim yoktu takip edemedim bugün sürekli.
bi baktım sayfalarca yazılmış,heralde açıklandı dedim ama meğer kafamzdaki deli sorularla devam etmişiz