17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@paradoks sonuçlar aciklanana kadar o deli sorular artarak devam edecek. Sanırım açıklandıktan sonra da deli gibi soru tartışacağız
-
@reagan Bence en doğru cevap zaten sayesinde ama alternatif cevaplar da olabileceği kanısındayım
-
@ali-asker 'Mülki idare amirliği' yazdık diye de puan vermezlerse yok artık. Ben de uyarı hatırlamıyorum o soruda ama.
-
@ali-asker "buna göre yazarın en belirgin özelliği..." çok net hatırlıyorum
-
@n.vision muhtemelen o değil ben de tcmb yaptım imkb olma ihtimali yüksek
-
@kadir_karasu 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@ali-asker "buna göre yazarın en belirgin özelliği..." çok net hatırlıyorum
Hatta yazar da bir gün herkes tarafından değerinin anlaşılacağına inanıyorum gibi bir ifade kullanmıştı o soruda yanlış hatırlamıyorsam
-
@bestof92 bence bir miktar puan kırılır. Ama tamamen üstü cizilecegini sanmıyorum
-
Anlatim bozuklugunda bende nedeniyle yaptim bide sonundaki ün salmistir garip geldi ünlenmistir dedim.2 degisiklik yaptim cunku aciklamada kelime veya kelimeleri duzeltiniz diyordu.
-
dolayının anlamı ötürü... yani bu özelliklerinden dolayı, bu özelliklerinden ötürü çok seviliyor, öyle tanınıyor vesair. dolayı. kafa karıştırmak gibi olacak ama sayesinde en düşük ihtimal, say, yani çalışmak kökünden geliyor. çalışarak elde edilen bir şey için sayesinde deriz. yeni bir tartışma başlatmış olmam inşallah
-
Türkçe soruları zevk vermiyor ya
TCMB-Kambiyo en sevdiğim -
@n.vision yok artık hocam oraya gelebilecek en iyi cevap sayesinde olacak kafalar yanmadan bi açıklansaydı
-
@miatty
-
@n.vision ayyynen ole dusundum.sayesinde kelimesi sanki bir fiil durumu varsa kullanilr
-
arkadaslar link acik falan diyenler vardi anlayanlar bir baksin son durum nedir
-
@username7 hocam linkler iki gündür açık bildiğim kadarıyla sadece bekletiliyor yani link açıldıktan belli bir saat içinde açılma zorunluluğu olmadığı için link işi bizde çok verimli olmayabilir
-
@kadir_karasu Hocam orada kanun diyordu cevap TCMB
-
@kadir_karasu en belirginse tek cevap olur ya.bunu kotu dedin kadir.sanki kendine guvenen daha ii karsilyo gibi.umitli yazdm.silebilirler
-
@ali-asker Bende umutlu olması dedim ama riskli bir soru tabii, diğer arkadaşların düşünceleri nelerdir?
-
@mehmetsy genel kanı kendine guvenen
-
@ali-asker kardeşim ben de "geleceğinden çok ümitlidir" yazdım. Ama özellikle belirttim "gelecekten" değil de "geleceğinden" deyu
Ama kesinlikle vardı "en belirgin özelliği" ibaresi