17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Paretowilfredo ya bu süreçte ihtiyacımız var lakin herhalde elini eteğini cekti
-
@kadir_karasu ne diyosyn peki.puan alrmyz
-
Alternatif cevaplar var arkadaşlar sakin olun bende gelecekten umutlu dedim kabul edilmemesi imkansız kendine güvenen de olabilir sakiin
-
@miatty dayanagin ne kardesim .nolur ikna et bizi
-
@ali-asker Kardeşim kendine güvenen dese "eminim, biliyorum" gibi ifadelerin yer alması gerekiyor diye düşünüyorum orada inanıyorum kelimesi ile bittiğine eminim ve tek cevap olmaz bence ya
-
Bu yazılanlara bakarsak türkçeden puan alamayacaz valla az sakin
-
Yok ya o kadar da deel
-
@mehmetsy Menkul kıymetler ve kambiyo borsasıda kanunla kuruluyor 1929 da
-
@mehmetsy valla nr bilim cogunluk kendine guvenn yazms.benide inandrdlar:)
-
Bn de ileride popüler bir yazar olacağına inanması dedim
-
@G4Z1 Hocam ben o soruda pes ediyorum, Kadir kardeşime yazdığım küçük bi espriydi
-
@G4Z1 kardeşim şaka bir tarafa o soruda bazılarımızın TCMB bazılarımızın da Kambiyo Mur. demesinin sebebi bence sorunun sorulma biçimi.
Hem dış ticari faaliyetler nedeniyle oluşan olumsuzlukları diyor (ki böyle olunca kambiyo mur. geliyor doğal olarak)
Hem de tl'nin iç ve dış değerini diyor (ki böyle de TCMB geliyor yine doğal olarak)Açıkçası karşımızdaki ÖSYM hakikaten şeytana pabucunu ters giydirir. Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.
-
@mehmetsy 100 yılın sorusu
-
@ali-asker kardeşim oradaki inanıyorum kelimesi umutlu olması/ ümitli olmasına daha uygun sanki
-
ne dersiniz yarın açıklanır mı, soru sayısı düştü, belki değerlendirme erken bitmiştir?
-
@mehmetsy insallah kardesim
-
@n.vision Buradaki bir arkadaşın dediğine göre değerlendirme zaten bitmiş, prosedür işlemleri bekleniyormuş o da biterse, yarına inşallah diyelim ama genel olarak haftaya kalacağı düşünülüyor
-
Haftaya açıklanır kanımca
-
Ya bir de başvurunun 17 bin civarı ama katılanların 11 bin civarı olduğu söyleniyor, net bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
Kendine güvenen ve ümitli biridir dedim:(