17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@kadir_karasu Eyvallah kardeşim sağ ol, sen bu sene kazanacaksın gibime geliyor
-
@kadir_karasu Çok can yakacak kardeş. Sıralamalarda ve kelime hatalarında tahammüle yer yok gibi bişey.
-
@kadir_karasu Hayır merak ettiğim un şeker pamuk değil de un pamuk şeker yazılırsa sıralamadan puan mı kaybedilecek. Arkadaş coğrafi şartlara, ekonomik koşullara ibaresinin sırasını ters yazınca puanı gitmiş mesela. Anayasal bir ibare olduğu için tahammül edilmemiş. Bizde o kadar anayasal sıralamalı soru yoktu çok şükür.
-
yalnız en son geldigimiz noktada türkçe sorularını ve kitapçık girisinde yazan sınav kurallarını falan tartışmamız çok hoş. sonuçlanma süresi biraz daha uzarsa korkarım soru uydurup tartışmaya başlayacagız.
-
@ozan. İşin sıralaması da güzel. Önce sorular tartışılır sonra puanlayıcı en son da lanet olası federaller falan diye gidecek
-
@davidricardo az önce yazdığını yazmasa idin "yok artık lebron" derdim kardeşim ama şimdi..
Elbette bunda olmaz o dediğin çünkü coğrafi şartlar vb gibi bir durum yok.Ama bu bir tarafa benim korkum arttı açıkçası kelime harf vs durumlarına.
-
Yazarın en belirgin özelliği sorusuna direkt idealist yazmıştım ve sonra kendine güvenen daha garanti bir cevap olur dedim değiştirdim.
-
@kadir_karasu 1 ay geç açıklansa doğrumuz kalmıcak kardeşim
-
@Unutan bence idealist değil. Iyi ki değiştirmişsin kardeşim.
Çünkü idealist,hedefleri hatta büyük hedefleri olan vb bir durumu ifade eder.
Ama bu adam sadece "görürsünüz ben de bilinen bir yazar olacağım" diyor.Yani mesela edebiyatta yeni bir çığır açma ya da yani dünyayı değiştirme gibi bir ideali yok
Tabi bence -
@davidricardo jenny_waiting for tonight nefis gidiyor bu duruma ya
"Waiting for kaymakamlık"
-
@kadir_karasu Alırım bi 30'unda Jennifer diyosun
-
-
@davidricardo o zaman sertap_mahşere kadar diyorum
-
yazım yanlışı sorusunda 4 seçeneği de tam dolduran var mı,
dakikalarca didik didik ettim ancak 2 tane buldum:
her şey
orada.
diğer ikisi boş kalmasın diye de,
silüet'i sülüet
resme'yi resime
yazdım,
ikisi de yanlış. sülüman yazmamışım Allah'tan. -
Arkadaşlar forumda cevaplar arasında faiz sorusunun cevabı 5 -10 olarak yazılmış doğru cevap 15-5 olacak.
-
@n.vision
her sey
orada
bir de
hâkim
ben bunlari buldum -
@n.vision 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
yazım yanlışı sorusunda 4 seçeneği de tam dolduran var mı,
dakikalarca didik didik ettim ancak 2 tane buldum:
her şey
orada.
diğer ikisi boş kalmasın diye de,
silüet'i sülüet
resme'yi resime
yazdım,
ikisi de yanlış. sülüman yazmamışım Allah'tan.kardeşim surun var sur'un olacak tdk ya bakabilirsiniz herkes atladı onu valla
-
...................
-
Evet arkadaşlar link kontrolüne başlayalım artık.
bir link daha açıldı bugün. Yarın e-yds var onun sonuçları da yarın akşam açıklanacak, açılan link o olabilir. -
S.a. arkadaşlar
Bende geçen sene mülakattan elenen bir arkadaşınız olarak, bu seneki sınavın çok zor olmadığını ancak seçici soruların olduğunu düşünüyorum.
Bu seneki sınavın Türkçe dahil 26 doğru civarında ve puanında 75-76 civarında kapatacağını düşünüyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin...