17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
..............
-
Mulki idare hizmetleri yazdim idari vesayete sadece vesayet yetkisi yazdim tukriye sanayi kalknma bankasi yazdim kabul edilebilrik sorusuna kabul edilip edilmeyecegi yonnden inceler yazdim ulusrasi cezda yargilacanklara soykirim iskence savas gibi seyler yazdim birde murakabe teskilati yazdim bunlarin parite sorusunda birine 5 digerne 10 yazdim salladim bunlarin hepsini yanls kabul ettim kesin yanlslarim var onlarida attim turkceden de 2 soruya yanls dedim sonuc olarak 26 dogru kaldi elimde oysa sinav cikisi bu sinavida kazanamazsam yuh derim demstm gun gectikce eridi netler simdi bir korku aldi icimi 0 400 kisi icinde olmazsam cok uzulecem cok
-
Yeni link var diyorlar doğru mu ki ?
-
@osamano sen mülakata kalırsın
-
@kymkm Allah razi olsun kardesim ins hayrlsi ile olur
-
Arkadaşlar müsadenizle kafamı kurcalayan bir kaç cevabıma yorum getirmenizi istiyorum:
1)"Geçici görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanabilir."
2)İktisat sorusunda: "Etkin değildir."
3)"Mülki İdari Amirliği sınıfı"
4)Malumunuz "Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası" -
@miatty 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Yeni link var diyorlar doğru mu ki ?
Arkadaşlar linkleri kontrol ediyorum.
Şuan 5 link açık. Bunlardan ikisi e-ydsye gitse yine 3 link var umutlanmak için. -
@president06 kardesim su link olayinda cahiliz biz sen bizi aydnlat acilirsa yeni linkler haberdar et
-
@osamano estağfirullah kardeşim o nasıl söz.
takipteyiz, bugün bir sonuç geliyor ama YDUS olabilir çok ümitlenmeyelim. -
@president06 kardeş açık link göremiyorum ben son link 4208 adli yargının linki 9 yapınca hata veriyor
-
Esneklik sorusu 1/3 müydü
-
@G4Z1 http://www.osym.gov.tr/TR,12938/2017.html
12938
12940
12943
12944
12945
açık şuan. Bu sayfaları açtı ösym, ne gireceği belli değil. -
İnşallah bugun aciklanir da kurtuluruz bu muammadan. Kazansamda kaybetsemde sinav kagidimi incelemek icin osymye basvurcam puanlamanin nasil oldugunu kelime hatalarina puan verilip verilmedigini görmek istiyorum. En azindan bir sonraki sinav icin kafamdaki sorulari netlestirmis olurum.birde cevabini en merak ettigim sorunun (yatay etki/koruma) dogrusu neymis onu ogrenmis olurum...
-
@osamano kardeşim bende ona vesayet denetimi dedim sorun olur mu ki?
-
@b.beyrek kardeşim bazı kaynaklarda etkin değildir diye geçiyor zaten, ya o da mı yanlış
-
Tam olarak doğrusu 'tam etkinsizdir' ama etkin değildirede puan verilecektir
-
Tam etkinsizdir,etkinsizdir,etkli değildir hepsi tam puanı gerektirir. Bunu birkaç iktisat hocasındam teyit ettim ki biri mahfi hoca. Sonuçta bu bir kanun da değil formül de değil aynı anlamda olan tanımlar kabul edilir.
-
@mehmetsy Anayasanın 127. Maddesine bakarak cevabı görebilirsin mehmet kardeşim.
-
@dk-2016 Hocam vesayet denetimi cevabı için ne düşünüyorsunuz?
-
@beratizm sur'un nedir tam olarak hatırlayamadım.