17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@president06 Bu linklere nasıl bakıyorsun ? Şunu bize de öğrette bizde heyecan yapalım biraz.
-
@Aliosman
http://www.osym.gov.tr/TR,12938/2017.html
12938
12940
12943
12944
12945
12946açık şuan. Bu sayfaları açtı ösym, ne gireceği belli değil.
-
@president06 verdiğin sayfayı açınca orada yazıyor zaten e yds,dus vs. diye boş olan yokki şunu açıklasana bana.Teknoloji özürlüyüz kardeş kusura bakma
-
@Aliosman verdiğim link açılmış ancak boş bir link. kapalı olan linkte şöyle bir sayfa çıkar : http://www.osym.gov.tr/TR,12947/2017.html
ösym bir sınav sonucu açıklayacağı zaman ya da bir sınav giriş belgesi vb açıklama yapacağı zaman sıradaki sayfa linklerini boşaltır.
biz gibi adaylar da bu linkler boşaldıkça yeni açıklamanın geleceğini biliriz. bu bazen bir iki saat olur bazen bir iki gün.
hakimlik sınavında linkler açıldı, herkes ösymden "hakimlik sınavı sonuçları değerlendirmesi tamamlanmıştır saat .... 'de adaylar erişebilirler." açıklamasını beklerken bu boş link direk sonucu açıkladı. ve herkes sonuc.osym.gov.tr den öğrendi. yani link açılmışsa her an bir açıklama beklenir ösymden. -
@president0 Anladım,teşekkür ederim.
-
Ben şimdiye kadar hiç linkçilerin yanıldığını görmedim, boş link açıldı deyince bir şey ekleniyor oraya. Geçen sene de böyle oldu. Sabahtan linkler aktif dedi arkadaşlar, öğlen açıklandı.
-
Bence açıklanırsa saat 17 de açıklanır yoksa pazartesiye kalır
-
@n.vision illaki bu sınavın sonucu olacak demek değil bu tabi ki.
-
Arakadaslar linkci deyip gecmeyelim bu is bir sanat isi gunumuzun en gozde meslegi linkcilere gereken degeri verelim
-
17:05 de açıklama saati oluyor genelde
-
@mehmetsy haftasonu da açıklanabilir,ÖSYM'nin yapmadığı iş değil.
-
Tam lazim oldugu anda pareto reiyisi kusturduler ya adam bizim basliga gelince heyecan yaptk adama olmadk seyler yazdilar
-
Kazanınca nasıl tepkiler verceksiniz arkadaşlar, hazırlığınız var mı bu konuda?
-
@aksaçlı birkaç sınavda kıl payı kaybeden biri olarak kendimi hazırladım sanırım kazanırsam kalbim durur kaybedersem yine kalbim durur
-
ben çok gülerim herhalde:)
-
Bu başarıya yere kapanıp şükür secdesi etmek yakışır
-
En iyisi ilk iş güzel bir abdest ve 2 rekat şükür namazı
-
geliyor arkadaslar hadi hayırlı olsun bugun bu iş tamam...
-
@dk-2016 inşallah yaaa
-
@dk-2016 gelsin be kardeşim