17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Dostlar oncelikle.forumumuza kattiginiz enerji icin, tesis ettiginiz kaliteli ve seviyeli muhabbet icin hepinize cok tesekkurler. Hepiniz guzel gonullu dostlarimizsiniz. Hepiniz kaymakamlik meslegine layik kardeslerimizsiniz. Hepinizden hayirli haberler bekliyoruz insallah. Mulakat basligini hazirliyorum kaybolmayin bir yere. Allah hepinizin gonlune gore versin dostlar
-
Çok güzel bir ortam oluşturduğumuzu düşünüyorum
Inşallah mülakat aşamasında da beraber oluruz -
benim olmayacak ama hakkıyla çalışanlar umarım kazanırlar
-
@kozexpo kaybolma kardesim 2017 sinav yili insallah Sampiyonlar ligi icin vazgecilecek sevdalar degil bunlar
-
@paretowilfredo mülakata kalamasam bile takip edeceğim foruma çok faydalı olduğunu düşünüyorum
-
@paretowilfredo amin inşaallah kardeşim renk kattın gruba senin de katkılarından dolayı teşekkürlerimi bir borç bilirim.
-
@paretowilfredo ne kadar surer kardesim tahminen aciklanmasi
-
@paretowilfredo Allah senden razi olsun güzel insan
-
Valla Sayıştay sınavı gibi 16.45 ya da en geç 17.30'da açıklanır.
-
@halilyesilyurt kardesim hakimlik cok istisnai olarak uzadi ve ertesi gune sarkti. Insallah Cuma demistik hayirlisiyla mesai biterken en gec biter bu is Allah in izniyle
-
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. İnşallah vatana millete layıkıyla hizmet edecek kardeşlerimiz kazanır.
-
@paretowilfredo bana cok katkin oldu Allah tazi olsun senden
-
@paretowilfredo hocam bir de son tahminini söyle
-
Allah sizlerden de razi olsun dostlar. Gercekten forumda en keyifle izledigim baslik oldu burasi. Gercekten yaptigimiz isin ve yapmaya calistiklarimizin en guzel yansimasiydi en basindan beri. Hepinizi guzel gunlerde tekrar gormek istiyoruz. Makamlarinizda cayinizi icmeye gelmek de nasip olsun guzel gelecekte.
-
O isi en iyi @D-Drogba kardesimiz yapiyor kardesim
-
Hakimlikte 15:37 gibi bir saatte acıklandı... Ben şimdiden herkes için hayırlı olmasını dılıyorum sevinçler de üzüntüler de bizler için. Sonucu kestırılmesı en zor sınav bakalım ne olacak.
-
hakimlik 17.05 de açıklandı arkadaşlar. 1.5 saat dua vaktimiz var
-
Arkadaşlar Mülakata kalan herkesi şimdiden tebrik ederim. Umarım hak eden kişiler bu güzel mesleği icra ederler hepinize şimdiden başarılar dilerim. Mülakat başlığında olmayı çok isterim umarım olur
-
başka forumlara, fbook hesplarına kaçıp da sinerjimizi dağıtmayın ha
-
Allah memleketine, milletine düşkün olduğu her halinden belli olan bu forum ve başlık katılımcılarının da kazanmasını nasip etsin inşallah.