17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@n.vision facebook a giden bizden degildir
-
ne face ne malumlar.net burdayım ,
son nefesimi burda vereceğim
sınav müjdesini ilk veren pareto kardeşim bu ilgiyi de sonuna kadar hak ediyor. -
Kaymakamlık bir sevdadır bu olmasa bile pes etmek yok Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@paretowilfredo aynen öyle
-
Burasi tercihini yap burdan çıkış yok
-
selam arkadaşlar epeydir yazmıyorum. Çünkü dediğim gibi tekrardan çalışmaya başlamıştım. Baya da konu bitirdim. Neyse çalışırken çıkmış olan bir soru vardı bir çok arkadaş yuksek hakem heyetı cevabını verdıgı soru. soru tam neysı hatırlamıyorum ama kıtap da bır cevap ile karşılastım aynen yazıyorum.
''2010 anayasa değişikliğiyle memur ve diğer kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınmıştır. Toplu sözleşme konusunda kamu işverini ile memur ve diğer kamu görevlileri anlaşmaya varırsa toplu sözleşme imzalanıp uygulamaya konur. Eğer anlaşma sağlanamazsa konu Kamu Görevlileri Hakem Kuruluna götürülür. Kurulun verdiği karar kesindir ve toplu sözleşme yerine geçmektedir. '' -
Sınavda bile bu kadar heyecan yapmamıştım keşke bi anda açıklansa
Benim pek umudum yook ama
İnşallah bu mesleği hakkıyla yerine getirecek arkadaşlarımız kazanır. -
@fatihcqn isciler diyordu soruda
-
............
-
@fatihcqn kardeşim soruda bir grevden bahsediyordu. Malum memurların grev hakkı yok. Ve yine malum kamu görevlileri hakem kurulu memurlara "bakıyor".
Dolayısıyla cevap o değil maalesef.Işte bir tonga soru daha.
Vay be. Hakkaten sen neymişsin be ösym abi -
@evy06 grev vardı diye hatırlıyorum ordan işçi diye çıkarımda bulundum
-
@G4Z1 dogrudur bende belki oyle bir cikarim yapip isciler diye dusunmus olabilirim. O kadar zaman gectiki sinavin ustunden sorulari unuttum.ama grev varsa iscidir.
-
Beyler 16 da mı olur 17 mi
-
@mehmetsy 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Beyler 16 da mı olur 17 mi
16 değil gibi
-
Allah emek verenlerin emeğini boşa cikarmasin arkadaşlar. Hakedenler kazanir inşallah.
-
İlk açıklanma haberini veren Kaymakam olsun inşallah
-
Hak edenlerin kazanmasi dilegiyle arkadaşlar.emek verenlerin emegi boşa gitmez inşallah.
-
Son tahminleri alalım..
-
26 doğru ya da 65 ham puan
-
Bana da öyle geliyor @paretowilfredo sence ne olacak ?