İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
Kaça düşer puan olarak
-
Ulan arkadas biz bu 2018 kpss ye neden girdik c 90 puan duruyor bir tane guy gormedim . Bu sinavda 2019 2020 istiyor saka gibi ya . Allah dusmanima yasatmasin.
-
İngilizce barajı var yalnız
-
Kac puana kadar gelir acaba arkadaslar ve ingilizcesi yds duzeyimi oluyor daha basitmi belediyelerin
-
Yabancı dil var.
Hukuk kısmında 5-6 KPSS dışı mevzuat var.
Belediye olduğu için referansta çok döner.
2020'nin ilk ilanı olduğu için yüksekte kapatır
Kısaca yine bize hüsran. -
@guymağduru diğer alanlardan 60 puan ,ortalama 70 olacak şekilde . Ama ingilizce de var mı bu 60 puan . Yanlış mı okudum acaba
-
@Cemre33 var hocam malesef oda alt kısımlarda yazıyordu sanırım.
-
Daha önce bir belediyenin teftiş mülakatından elenen birisi olarak referans düzeyi max diyebilirim arkadaş
-
@ynsss4 arkadaşlar *
-
@ynsss4, içinde söyledi: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Daha önce bir belediyenin teftiş mülakatından elenen birisi olarak referans düzeyi max diyebilirim arkadaş
Hocam ingilizcesi ne duzey oluyor yazili sinavlarda acaba bide surec bukadar kisa olmasi ilginc degilmi
-
@hukukcukişi benim girdiğimde ingilizce yoktu hocam. Sürecin kısa olmasida kötümser konuşmak istemem ama referanslardan olabilir. Çünkü belediyelerde de aşırı düzeyde referans dönüyor bunu bizzat yaşadım.
-
@ynsss4 yazılı sınavda bile oluyordur belki bu referansların etkisi
-
İngilizce sorular kismi icin bilgisi olan var mi? Zorluk derecesi vs.
-
2019-2020 demiş kaçla kapatacağı muallak
-
sırf puanı yüksek diye başvuranlar olmazsa gerçekten isteyenler girebilir. ingilizcen yoksa başvurma, gitmeyeceksen başvurma.
-
2020 KPSS açıklanana dek gelen ilanlarda 2018 istemesi gerekmez mi?
-
@friedman94 Gerekmez.
-
@friedman94 gerekir. 2018 sınavının gecerlilik suresi 2020 sinavi açıklanana kadardir
-
@despot, içinde söyledi: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@friedman94 Gerekmez.
Neye gore gerekmez diyosun