TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Arayan oldu mu hiç yakınlarda nasılsa yeni bi bilgi verilmez diye aramıyorum
-
@muddei-hususi arayıp herkesten önce bilgi alan bugüne kadar oldu mu çok merak ediyorum beklemek durumundayız. bir ihtimal haftaya bilgi gelebilir.
-
@jiji haklısınız da napalım bir umut hocam aylardır bekle bekle sıkıldık
-
@muddei-hususi haklısın ama benim görüşüm, sanırım mülakatlar ankarada olacağı için, araya tamamen kapanma mevzuu girdi. sonra araştırmacılar için olan süreç olan vaka çalışması girdi. sonra da ppk girdi. allah işi olmayıp da bekleyenlere yardım etsin.
-
Herkesin temennisi en azından önümüzdeki hafta içi cevap gelmesi. Artık sürmenaja uğradık, mailleri bile kontrol etmiyorum nasıl olsa gelmemiştir diye.
-
bu sene tekrar ilan gelir mi sizce bu alım sonlanınca
-
@merdo banka genelde senede 1 ilana çıkıyor. Tamamen şahsi fikrim bu süreç yazın tamamlanırsa sonbahar ya da kışa yeni ilan gelir diye düşünüyorum
-
@merdo sanmıyorum. Personel ihtiyacı olsa halihazırdaki alım bu kadar sürüncemede bırakılmazdı çünkü sadece pandemiyle açıklanacabilecek bir durum değil. Ama tamamen kişisel yorumum tabi.
-
arkadaşlar araştırmacıların mülakatları hangi tarihler arasında oldu bilen var mı? Tarihlerin açıklanması ile mülakatların gerçekleşmesi arasında ne kadar boşluk vardı veya boşluk var mıydı onu öğrenmek istiyorum.
-
@iyilerindostu mülakattan hemen önceki hafta bildirilmiş
-
@muddei-hususi tamamdır teşekkürler hocam. Büyük ihtimal bir sonraki hafta PPK var diye boşluk konmadı araya. İnşallah bizimkinde arada bir haftalık boşluk olur.
-
@iyilerindostu özellikle şehir dışından gelecekler için en azından 2 hafta önceden bildirilmesi iyi olur tabi
-
Arkadaşlar mülakat tarihi hakkında bilgisi olan var mı?
-
İsin kötüsü temmuzun yarısı tatille geçecek ağustosa sarkmaz inşallah
-
Hem araştırmacı hem uzman yardımcısı mülakatına girecek birileri varsa belki bir bilgi alan olmuştur
-
Araştırmacıların mülakatlarının bitişinde uzman yardımcılığı mülakatları başlar diye düşünüyorum, araştırma için mülakata giren arkadaşlar yazsın lütfen ne zaman bitiyor mülakatları ve bir bilgi alabildiler mi uzman yardımcılığı mülakatları için?
-
Araştırmacı mülakatına girenler mülakat bitti mi ne zaman bitti ya da bitecek onu yazsa da yeter en azından bir haber verseler keşke.
-
@potter araştırmacıların komisyon mülakatı sonuçları açıklanmış
-
@mustaga bu hız şaşırttı
-
@mustaga bize de yarın mail gelebilir o zaman? Sonuçta araştırmaya öyle oldu