TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Acaba genel yetenek sınavı Ankara'da mı olacak? Bir bilgisi olan var mı?
-
@grishanemesis istanbul'da da yapılır sanırım.
-
21-22 kasım yazıyor genel yetenek sınavı için 2 güne yayılır mı yoksa girecekler ilan edilirken şu günde olacak diye o da belli edilir mi?
-
@sanseseri Neden Ankarada da yapılmasın bu konuda ciddi misiniz.
Edit: Yanlış okumuşum silinmiyor pardon -
@Son-Seçim-Bükücü yayılmaz kişilerin belli günü olur.
-
Sınavın hakimlik sınavı ile çakışması halinde talep üzerine sınav gün ve saatini ona göre değiştirme ihtimalleri var mı aynı saate denk gelirse birinden vazgeçmek mi zorundayız
-
Finans konuları için önerebileceğiniz bir kaynak var mıdır?
-
@Kripto1903 güven sayılganin sorular ve yanıtlarla işletme finansmanı diye bir kitabı Merkez bankasında eğitim semineri alan bir arkadaşıma oradaki uzmanlar önermişler. Bilginize.
-
Merhaba arkadaşlar, 3.grup İstatistik-Matematik-Para banka grubundan sınava girecek olanlar var mıdır? Daha önce bu alandan sınava girmiş olanlar da olabilir. Nasıl sorular çıkıyor ve hangi kaynaklardan çalışmak lazım sizce?
-
@zodiac62 Ben gireceğim, ancak ne tür sorular çıktığı hakkında çok bir fikrim yok maalesef. Üniversite ders notlarımı kullanarak çalışıyorum, siz nasıl çalışıyorsunuz?
-
@Statistician1907 ben de internetten bulduğum kaynaklardan ve üniversite ders notlarımı kullanarak çalışıyorum ama doğrusu daha nokta atışı yapabileceğimiz bir kaynak önerisi olursa çok iyi olur.
-
@zodiac62 Keşke öyle bir kaynak bulunabilse Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
-
Süreci hiç bilmediğimden soruyorum. Başvuru sonuçları siteden ilan edilir demiş de sitede göremedim. Çalışma yapan arkadaşlar sonucunu öğrendi mi?
-
@Statistician1907 saolun ben de başarılar dilerim
-
Maliye ve muhasebe için önerebileceğiniz bir kaynak var mı?
-
Merhaba genel yetenek sınavına girecekler ilan edildi mi?
-
Arkadaşlar mail alan var mı ik sayfasında gönderildi diyor ama bana gelmedi henüz
-
@churcill pardon o araştırmacı içicmis
-
@churcill benimde o dikkatimi çekti. Araştırmacı başvuruları için yazıyor ama belki hepsi içindir ve bize gelmemiştir mail
-
@aday13 niye uzman yardimcilarininkini arastirmaci altinda ilan etsinler ki