TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Arkadaslar bu haftada ses cikmadi cok ilginc degil mi ne bekleniyor acaba? Ucuncu gruptan bekleyen var mi forumda?
-
@ucuncugrup reis 3. grubun discort grubu vardı da ben çıktım eski yanıtlara doğru git bulursun
-
@merdo tesekkurler
-
Gerçekten çok enteresan yazılı sınavı daha tedbirler gevşetilmemişken karda kıyamette hafta içi yaptılar demek ki o zamanlar bu alımı yapıcaz iradesi vardı. Şu an yasaklar kalktı haftalar geçiyor daha ses seda yok, illa ki yapılacaktır bu alım da bizim zamanımıza yazık değil mi...
-
Insallah mulakatlardan sonra sonuçların açıklanması da bir bu kadar sürmez
-
@bts06 yine en az 1 ay sürer bence gvs arşiv araştırması vs. yapılacağı için
-
@muddei-hususi umarım onları mülakattan sonra yapmıyolardır. En azından mülakkatan önce başlamışlarsa erken açıklanır
-
@merdo discord linki var mı? Yukarılarda fazla yorum olduğu için göremiyorum...
-
@muddei-hususi 240 kişiye mulakattan once yapacaklarını pek sanmıyorum geçen alımda da mülakat sonuçları yine 3 ay gibi bir sürede açıklanmış
-
@bts06 240 kişi yoktur daha azdır mülakata kalan ama evet uygulama mülakattan sonra yapma şeklinde oluyo
-
@bts06 240 kişi olamaz zaten 90 uzmandan araştırmadansa 60 kişi çağırılacak diye ilanda yazıyor. Kontenjanların da dolduğunu sanmıyorum. Dolsa bile 150 oluyor zaten.
-
@potter 92 sadece 1.grup. uzm yrd için mülakata çağırılacak toplam kişi sayısı 240 ilana göre
-
@potter toplam alım yapılacak sayının yani 60ın 4 katı mülakata girecek bu uzman yardımcısı için tahminimce büyük oranda dolmuştur en azından 200 kişi girer mülakata
-
@bts06 aynen ilanda alınacak kişi sayısının 4 katı diyor da barajı geçen mülakata kaldığına göre tam 4 katı kadar kişi barajı geçmemiştir ama bi 150-200 kişi vardır yine de
-
Uzman yardımcılıkları için 5 gruptan ilk 4'ü taban puan olarak baraj puan "50" den yukarıda kapatmış. Bu da ilk dört grubun çağırması gereken tam 4 katı kadar adayı çağırdığını söylüyor. 5. Grup ise taban puan olan "50" ile kapatmış bir eksik çağırma söz konusu ise bu 5. grupta var. 60 kişilik uzman yardmcılığı alımı için 47*4=188 kişi kesin çağırıldı. Üstü ise Grup 5 den kaç kişi çağırıldığı... bu da benim tahminime göre sayı 220 civarında.
-
@efendy34 taban puanları nerden bildiğimi soracaksınız tahminim sınavı kazanamayan arkadaşlarda grup taban puanı yazıyor arkadaşlar.
-
@efendy34 50den yukarı kapattıysa tam 4 katı kişi mülakata kalmıştır hesabı doğru değil ya. Ama bunu tartışmayalım önemli olan bir an önce mülakatın yapılması
-
@muddei-hususi doğru diyosunuz olmayabilir Grup 1 de 92 kişi adayı mülakata çağıracaklardı 50,1 ile kapattı bunun iki anlamı olabilir sınavı belki 70 kişi geçmiştir 70. adayın puanı 50,1 olabilir.
Ancak Grup 2- 59,4 ile kapanmış 52,4 ile arkadaşım giremedi. Dolayısıyla bu grup için mülakat sayısının tamamının çağrıldığını söyleyebiliriz.
Hatta Grup 5' de belki 52.adayın puanı 50,00 de olabilir. Sadece bizimkisi genel bi tahmin.
-
Araştırmacıların mülakat tarihi belli olmuş eğer tanıdığı olan varsa bizde muhtemel bir mülakat tarihine ulaşabiliriz.
-
Çok şükür sonunda bir gelişme oldu birkaç güne belli olur o halde bizimki de