TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@icav Başka hocam?
-
2.grup kacla kapatır öngörüsü olan var mı
-
@bts06 2. gruptakiler toplamda ortalama kaç beklediklerini yazarsa bir öngörü oluşabilir. Ben toplam ortalama olarak 70-75 arası bir şey bekliyorum mesela.
-
maliye 85-95 arası muhasebe 80-90 arası finans 30-40 arası bekliyorum
-
maliye ve muhasebenin kolay olması puanları yükseltecektir
-
@uvyx Maliye 80-85 arası, muhasebe 75-85 arası, finans 45-50 bekliyorum.
-
Anlaşılan 70in altını görmeyecek. Teşekkürler.
-
Birinci gruptakiler kaç bekliyorlar acaba yazarsanız bir fikrimiz olabilir
-
- Gruptan 60-65 bekliyorum. 2. gruptan giren arkadaşlar sınıflarınızda kaç kişi vardı ? Ben Ankara'da girdim 19 kişi vardı sanırım sınıfta.
-
- Gruptan katılımı merak ediyorum. Puanlar yüksek olacak sanırım. Sadece barajı geçmek mülakata kalmaya yetmeyecek gibi.
-
@atanmamgerek İstanbul'da sınıf 47 kişiden hemen hemen doluydu sizin girdiğiniz sınıf kaç kişiydi
-
@atanmamgerek muhtemelen sınıf küçüktür benim de ankarada girdiğim sınıf listeye göre tamdi 1-2 eksik vardı
-
@uvyx, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@atanmamgerek İstanbul'da sınıf 47 kişiden hemen hemen doluydu sizin girdiğiniz sınıf kaç kişiydi
Liste 24 kişilikti. 5 kişi gelmemişti
-
@potter kağıtları okuyanın puanı bolsa iktisat 65 para banka 60 finanstan da 40-45 bekliyorum ama sanırım 1. grupta katılım çok azdı 12 kişilik sınıfta ilk gün 7 kişi girdi sınava ikinci gün 6 kişi. zorunlu süre dolunca kağıdı teslim eden aday sayısı çok muydu sizin girdiğiniz sınıfta?
-
- grup girdiğiniz sınıflarda katılım oranını yazar mısınız? benim girdiğim sınıfın 3te 1i gelmedi sınava gözetmen de bu sene katılım az dedi sizin girdiğiniz sınıflarda durum nasıldı?
-
@tb benim sınıfımda 12 kişiden iki günde de 9 kişi sınava girdi erkenden çıkan 1 kişi vardı sadece gerisi hep kaldı sınav sonuna kadar neredeyse
-
@potter sizce 50 ortalamayla mülakata kalınır mı 1. grupta
-
@tb Ben ankara asbüde girdim hocam.
11 kişilik sınıfta 5 kişi gelmedi.
Telegramdan gördüğüm 15de 6 kişi gelmemiş + Toplam sayı vermemiş 9 kişi gelmemiş + 11de 5 kişi gelmemiş
-
@tb Açıkcası hiçbir fikrim yok odtü, boğaziçi gibi üniversitelerden girenler varsa nasıl yaptıklarını bilmiyorum onlar ortalamayı yükseltebilir , coğu kişi iktisattan 60 bekliyor galiba burdaki yorumlara göre, eğer bu dediğim üniversitelerden olanlar 80-90 alırsa ortalama ciddi yükselebilir.
-
@mülkiyeli06 geçmiş yıllarda 50 barajını geçmek mülakata katılmak için yeterli olmuş mu bilginiz var mı?