TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@pixelboy sınav tarihi 16-17 şubat bugün giren olmamıştır.
-
@pixelboy bugün aradım, erteleme gibi bir durum olmayacağını söylediler ama ne olur bilinmez tabi ki.
-
Sınav için giriş belgesi tarzı bir belge yayımlanmadı değil mi arkadaşlar? Kimliğimizi yanımıza alıp turist gibi gidecek miyiz yani sınava
-
Hukuka giren var mı burdan bence zordu ek kağıt alan arkadaşlara tebrikler onlar mülakata kalır herhalde
-
@muddei-hususi çok da zor değildi hocam bana göre, ticaret sorusu ile maddi-şekli anlamda soyutluk sorularında pek bir bilgim yoktu açıkçası, diğer sorular kolaydı bana göre. TCMB kanunu da akşam bir kere okudum ama aklımda pek bir şey kalmamış. Hayırlısı olsun herkesin hakkında
-
@son-seçim-bükücü neyse oldu bitti artık ne zaman açıklanır tahminen
-
@muddei-hususi bilemiyorum ki hocam böyle klasik sınavlarda nasıl oluyor, soruları üniversite hocalarına hazırlatmışlardır herhalde, şu an sömestır, hocaların dersleri yoktur kağıtları okurlar herhalde çok geçmeden
-
@son-seçim-bükücü 2019da sınavdan 10 gün sonra açıklanmış fikir verebilir.
-
maliye kolaydı muhasebe ortaya yakındı
-
Maliye soruları çalışana kolaydı. Muhasebe de aynı şekilde çalışana kolaydı. Ancak bu sınavlar öyle genel geçer çalışan birinin yapabileceği türden değildi bana kalırsa. Çünkü ayrıntılı cevaplar istemişlerdi. Son olarak muhasebede dönem açılışını ve kapanışını yaptırmamaları tuhaftı açıkçası.
-
Geçmiş yıllarda çıkan sorulara göre maliye çok kolaydı bence, muhasebe de bence zor değildi ancak ben fazla çalışamadığım için yapamadım.
-
Sorular kolay gibi görünse de bilenle bilmeyeni net ayıracak düzeydeydi. Bakalım finans nasıl bir şey olacak.
-
Sorulari hatirliyorsaniz paylaşabilir misiniz acaba?
-
Önceki yıllarda yazılı sınavlarda mülakata çağırılanlar kaçla kapatmış bilen car mı iktisatta?
-
İktisat 1. Soruyu ve para-banka 3. Sorunun b ve csini yapabilen var mı?
-
@prezıntcihangir, içinde söyledi: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
İktisat 1. Soruyu ve para-banka 3. Sorunun b ve csini yapabilen var mı?
Mikro iktisat 1. soru çok zordu. Keza para banka da öyle. Para bankadan baraj altında kaldım maalesef. 3. soru çok absürttü örtülü faiz paritesi diye bir şey ilk kez duydum.
-
@icav kapsanmamış faiz paritesi değil mi
-
@m3rcf kapsanmış
-
@icav Hocam soruları paylaşır mısınız rica etsem?
-
@bluephantom ıs-lm-bp soruları vardı politikalarla alakalı olarak