TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Hayırlı olsun
https://www.tercihiniyap.net/ilan/turkiye-cumhuriyet-merkez-bankasi-uzman-yardimciligi-alim-ilani-h11555.html
Sadece 70 yds -
İsteyen istediği sınava girebiliyor galiba
-
@kingjames23 gy nasıl yapılacak bilgisayar üstünden mi?
-
Sürekli bazı başlıklardaki boş muhabbbet yüzünden yeni gelen gelcek ilanları burdan öğrenemicek duruma geldik...
-
@gpale bencede öyle olur
-
İstatistik sınav konularına kitap önerisi olan var mı ?
-
Kurumların bu genel yetenek fetişi nedir o kadar kpss ales aldık adamlar pandemi zamanı 3 tur sınav yapıyorlar
-
@gpale bi de 2 sinav arasina cok az zaman koymuslar. bu ilk sinava da abanirlar simdi ales ya da bankacilik tarzi sacma.sapan matematik sorularini
-
Borsa istanbul sınavı gibi olursa ayvayı yedik muazzam saçmalamışlardı
-
Anladığım kadarıyla genel yetenekteki puanlar seçtiğimiz alanlara göre siralanacak sanıyorum muhasebe, maliye, finans alanında rekabet yüksek olur sizce ilk alanı seçmek mantıklı mı finans alanıyla ilgili bilgisi olan var mı
-
Sınav yeri istanbul olmaz umarım
-
Gençler ve genç kalanlar, genel yetenek sınavı 21-22 kasımda yapılacak olan hakimlik sınavı ile çakışıyor. Ösymden çoktan başvurdum hakimliğe ve 225 tl az para değil. İkisine de girmek istiyorum. Genel yetenek sınavı saat kaçta ve nerede olur bilgisi olan var mı?
-
Yas sarti 35 mi 32 mi?
-
@john-hicks 1989 sonrası deniyor
-
@media evet ya neden 2 gün bide ilk sınav
-
arkadaşlar bu genel yetenek kısmında ki matematik: mat1 mi olur problemler falan yoksa
ilanın sonundaki matematik içeriğimi olur?? bilen var mı -
@media ales tarzı olur muhtemelen
-
Önceki alım ilanlarından farklı bir ilan olmuş neden gy kısmını kendileri yapmaya döndüler ve yazılı sınav konularından ekonometriyi çıkartıp finans koymuşlar yerine keşke yds yerine ingilizceyi de kendileri sınasaymış
-
@magicianrapsody artık çoğu kurum genel yetenekle alım yapıyor alan sınavı yapmasına sevindim ben açıkçası buna da şükür
-
@magicianrapsody ekonometri herkesin alanina girmiyor.Finans ortak sonucta