TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
@bts06 bu hafta bir bekleyelim bakalım yine açıklanmazsa 2 ayı bulma ihtimali yüksek
-
@muddei-hususi bu hafta açıklanmazsa zaten 2 ay olmuş oluyor nerdeyse
-
canlar yeni ilanla ilgili duyum var mı
-
@merdo dur hocam daha şu bi açıklansın önce
-
@jiji yok hocam bütün mulakatlar tamamlandıktan sonra bakmak lazım bir de araya bayram girdi anca 1 ay oldu daha
-
Açıklanmış
-
@prezıntcihangir internet sitesinde bir şey yok ama kazananlara mail mi geldi acaba
-
@muddei-hususi hayır tcmb sonuc yaz googlea
-
@prezıntcihangir gördüm evet başarısız. Şaşırdığım bir sonuç olmadı ama insan bir umut bekliyor işte, keşke süreç bu kadar uzun sürmeseydi.
-
Benim de sonucum malesef olumsuz
-
@sawetkk benim de olumsuz e kimin olumlu yav
-
benim olumlu ....
-
@prezıntcihangir diğer bölümleri bilmiyorum da hukukta mülakata giren 16 kişi vardı galiba zaten olumsuz sonuç ihtimali %75
-
11 tane mülakatta elendim hicbiri bu kadar içime oturmadı yav neyse hayırlısı
-
Buranın şöyle bir özelliği var özlük hakları iyi olduğundan başvuranların çoğu halihazırda bir kurumda çalışanlar, bir kısmı burayı da kazandı muhtemelen biraz da biz ekmek yesek olmuyo mu Hakları tabi yanlış anlaşılmasın...
-
ben yeni ilan deyince açıklanmış, kazananlara hayırlı olsun canlar
-
Kazananlara hayırlı olsun. Kazanamayanlara Allah daha iyilerini nasip etsin. Herkes İstanbul'da mı başlayacak arkadaşlar?
-
Cok şükür yılların emeginden sonra benim de olumlu olmuş kazananlara hayırlı olsun kazanamayan dostlar da inşallah en kısa zamanda güzel kadrolara atanırlar. Kalın sağlıcakla.
-
Hukuk 4. grupta 97.5 YDS ve yaklaşık 85 yetenek puanıyla yazılıya kaldım. Yazılıda neredeyse her soruyu yaklaşık doğru cevaplayarak mülakata kalanlar arasında birinci oldum. Mulakatta ise bir soru dışında hepsini yaklaşık doğru cevapladım.
Yurtdışı geçmişim var, anadile yakın İngilizcem var. Lisans ve yüksek lisans/lar öğrenimlerimi ise Türkiye'nin alanımdaki en iyi üniversitelerinde gördüm, görüyorum. Alanımda ve felsefe alanında çevirmenlik yapıyorum, uluslararası musabakalarda da kendimi ve mensubu olduğum kurumları temsil etmiş bir insan olarak da "akademik anlamda başarılı ancak temsil kabiliyeti açısından sıkıntılı iki kelimeyi bir araya getiremeyen prototip" olduğumu ise düşünmüyorum.
Mulakattan 50 küsür gibi hakaretamiz bir puan ile elendim.
Kimseye kabahat isnat etmiyorum ancak bir âdem evladı dahi hakkıma girdiyse kendilerine hayatta sadece lanet, musibet ve yaşadığım hayalkırıklığının benzerini diliyorum.
Hakkıyla başaranları can-ı gönülden tebrik ederim.
Ben bundan sonra hayat projeksiyonu adına Almanya'da somut bir kariyer olanağı olmayan 3. sınıf bir beyaz yakalı olmayı seçiyorum.
Mülakat öncesi samimiyeti, sıcakkanlılığı ve nezaketiyle heyecanımı yenmeme yardımcı olan Samet isimli arkadaşa da teşekkürlerimi iletiyorum.
Y.
-
@zorakigocmen valla ben de yds puanım ve yazılı puanım vasat, cv'm de çok dolu olmadığı için çok üzülmemiştim olumsuz neticeye ama kriterin bunlar olmadığını öğrenmem koydu biraz açıkçası