TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Daha once giren var mi? Nasil oluyor surec?
-
@john-hicks Bu yıl bir yenilemeye gitmişler o yüzden şaşırdım
-
Şu ortadoğuda kurumlara personel alırken kılı kırk yarıyorlar ama nitelik yine yerlerde. Ardı ardına 3 sınav yapmak nedir? Yaparsın 100 soruluk kaliteli bir alan testi, üstüne de mülakat tamam işte. Ne yani uzaya mekik mi göndereceksin, zaten 3 yılda kaç milyar doları hiç etmişsin ne para politikası kalmış ne mali disiplin. Faizi hala enflasyon ile bağlantılı sanıyorsun. Sanki bana bağımsız üst düzey bir kurumsun. 25+ yaş adamlara gelmiş Matematik-Türkçe testi yapıyorsun, şaka gibi memleket olduk. Sorsan hepsi kalifiye hepsi muazzam.
-
@michaelcorleone Süreçler zaten uzun iyice uzatmışlar
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı ve araştırmacılar için maaş bilgisine haiz olan varsa mesaj atabilir mi?
-
@hattorihanzo geçen sene eğitim programında 10bin civarı demişti bir çalışan net bir şey söylemiyorlardı suan 12-13 binden aşağı değildir bunlar uzman yardımcılığı için
-
@hattorihanzo Evet tanıtıma gelen İK'cılar bize de 13500 demişlerdi uzman yard için.
-
Cevap için teşekkürler arkadaşlar
-
İlan önceki yıllardan biraz farklı. Daha önce gy yapılmamış. Nasıl bir şey yapacaklar acaba?
-
Arkadaşlar yazılı sınav genelde kaç soru oluyor? Daha önce mb sınavları nasıldı? İlk defa klasik bir sınava girmeyi düşünüyorum.
-
Arkadaşlar yds olarak e-yds sonucunu falan kabul etmiyorlar değil mi, kaymakamlık sınavı, hakimlik sınavına falan gireceğimden hiç ydsye girmedim bu sene. Ydsde 27 eylülde yapıldı biliyorsunuz. Sadece e-yds var 14 kasımda.
-
@MiraKar ilanda yazıyor e YDS geçerli
-
Bu sadece gk gy ile sıralama yapacak olmaları çok saçma alana hiç çalışmamış ama matematiği iyi olanlar geçecek sonraki klasik alan sınavında ne yapmayı düşünüyor bu insanlar acaba ?
-
@media brüttür o net olsa duramazsın
-
@schossow99 kesinlikle katılıyorum gy ve alan beraber yapılmaliydi
-
YDS için tarih şartı koymaları çok saçma değil mi, hali hazırda YDS'nin 5 yıl geçerliliği var. Hadi diyelim apar topar e-YDS ye girip alalım sırf başvuru yapmak için ama başvuru süresi içerisinde girilebilecek bir e-YDS sınavı da yok! Bu ilanın adil rekabet koşullarını gözettiğini düşünmüyorum. Kötü oldu!
-
Bilmiyorum da pandemi zamanı kaç yüz aday aynı anda gy sınavına sonra alan sınavına girecek. Kpss/ales istememelerinden dolayı çoğu insan öylesine dahi başvuracak. Oldu olacak yökdili de kabul etselerdi.muhtemelen torpillileri arka kapıdan almakta zorlandılar ve şartları basitleştirdiler.
-
@gpale kurum her zaman yds istiyodu hocam. merkezde torpil diger kurumlar gibi pek işlemez ayrica. girenlerin yuzde doksani nitelikli kisiler
-
@beirutde yds evet sorun değil de çok zikzak çizmeleri iyi değil. Kimi zaman 80 yds kimi zaman 70. Orada adam kayırma az deniyor da özel sektör orası sonuçta bir anonim şirket.
-
Arkadaşlar başvuru şimdi yaptım. 3 belgeyi pdf olarak istiyorlar. Bunlardan geçici mezuniyet belgesinin siyah-beyazı birisi. Ama ben edevletten şu an aldığım Mezniyet Belgesini yükledim. İnsan kaynaklarını aradım ama açmıyorlar. Sizce mezuniyet belgesi geçerli olur mu? Yoksa okuldan aldığımız Geçici Mezuniyet Belgesi mi lazım illa?