TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
arkadaşlar süreç çok yavaş ilerliyor mülakat tarihi hakkında bilgisi, tahmini olan var mı?
-
Arkadaşlar mülakatlarla alakalı bir duyumu olan veya kurumu arayan soran var mı?
-
Bayramdan hemen sonra mülakat yapılıp çabucak sonuçlansa güzel olacak fazla uzadı
-
Ben daha önce telefonda görüştüğümde 2 hafta önceden bilgilendirme yapılır denmişti. Bu hafta içi haber gelmezse bayramdan sonraki ilk hafta da mülakat yapılmaz muhtemelen.
-
@bts06 siz ne zaman aramıştınız hocam?
-
@sanseseri 1 ay kadar önce aramıştım
-
-
-
Hmb alımları bekleniyor olabilir deniyordu onlar sonuçlandı kapanma da bitti artık mülakat tarihi belli olur herhalde insanlar varlığını unutacak nerdeyse bu alımın
-
@muddei-hususi kurum çoktan unutmuş belli ki
-
Aradım ben bugün tarihlerin kesinleşmediğini ve maille iletileceğini söylediler.
-
@muddei-hususi hocam ben demiştim hmuy beklendiğini ama tabiki kesin bi bilgi değildi. Ancak bugün ve yarını da beklemek lazım.
-
@efendy34 sadece siz demediniz öyle bir muhabbet vardı
-
Bu hafta açıklanır mı dersiniz
-
Hala ses yok inanılacak gibi değil
-
Bu süreç sonlanana kadar pek çok kişi başka yerde işe başlamış olur sonuna kadar sabreden kazanır gibi duruyor
-
Arkadaşlar mülakatlarla alakalı bir duyumu olan veya kurumu arayan soran var mı?
-
Bu hafta da bitti, arayan falan oldu mu hiç
-
Ben arasira arıyorum belli değil diyorlar nerdeyse 3 ay oldu sonuçların açıklaması
-
Başta pandemiyle ilgili sanıyordum da üst düzey yönetim değişikliği etkiledi muhtemelen burdan daha sonra ilana çıkan bazı kurumlar mülakat sonucunu dahi açıkladı çok şanssız bir döneme denk geldik. Başka işe başlasam daha sonra buranın mülakatı yapılsa ne yapabilirim diye düşünüyorum şu an.