İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@muhalba Ankara’dan kaç kişi süreci sonlandıracak kazananları tebrik ediyorum
-
silinmiştir
-
"Başvurusunu iptal etmek isteyen arkadaşlar insankaynaklari@kosgeb.gov.tr adresine dilekçe yazıp imzalayarak göndermesi gerekmektedir."
-
Merhaba arkadaşlar sonuçlar herkes için hayırlı olsun. İSKİ müfettiş yard. sınavına gitmeyecekseniz başvurunuzu geri çekebilirseniz başkaları için de şans doğmuş olur. KOSGEB, İSKİ başvurularını çeken ve çekecek arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Kazananları tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah. KOSGEB için en geç salı gününe kadar feragat dilekçenizi e posta ile iletirseniz bizim yararımıza olacaktır. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.
-
YSK uzman yardımcılığı için aradım başvurudan feragat ettiğimize dair dilekçeyi ilk önce faks yolluyoruz daha sonra pttden kargo şeklinde yolluyoruz kuruma.Mail olarak kolay şekilde yapmamız mümkün değil mi dedim ama birkaç kişi daha ararsa belki yapadabilirler.
-
-
Kazanan arkadaşlardan rica ediyorum. Ufak bir puanla listeye giremedim. KOSGEB için mülakata gitmeyecekseniz kütfen feragat edin.
-
@blcmert evet kesinlikle bende küsuratla giremedim listeye bu pozisyonu düşünmeyen arkadaşlar feragat olayını dikkate alırsa çok seviniriz
-
Ben de arkadaşları destekliyorum ve tüm iller için elbette. Arkadaşlar benim de p28 Puanım 85.34 Diyarbakır 85.51 ile kapatmış sanırım.Yani burdan yerleşen ve Diyarbakır için feragat eden olur belki.Şuan bazılarımız için bu feragatlar çok önemli
-
Kesin liste açıklandı. Arkadaşlar bilginiz olsun.
-
yedeklerden de belge isteniyor mu arkadaşlar
-
Mülakatta en küçük hata yapmadım istenilen herşeyi harfiyen yerine getirdim. saygısızlık veya diksiyon hatası yapmadım. sorulan soruların hepsine cevap verdim anayasa madde örnek açıklayarak. Ama sonuç komik bir mülakat puanı.
Bazı şeyler bu dünyada çözülmüyor.
Yarın mahşer meydanında toplandığımızda burada alamadığım hakkımı sonuna kadar alacağım.
Görüşmek üzere... -
Arkadaşlar içişlerinden posta gelen oldu mu ?
-
@blcmert Bana geldi. Kesin listedenin altındaki açıklamaları postayla da yazıp yollamışlar. Aynı şeyler yazıyordu.
-
@laffer-0 yedeklerde sonlara doğruyum. Uğraşmaya değmez herhalde
-
@blcmert yani sayıştayla hmb müfettişlik ertelenmemiş olsa denemek mantıklı olabilirdi fakat tahminim şu an 4. 5. yedeğe ancak gelir
-
@laffer-0 yedek hakkı ne zamana kadar sürüyor biliyor musunuz ?
-
Mesela bundan 2 3 ay sonra başka bir kurumu kazanıp geçiş yapmak isteyen arkadaşlar olursa bu durumda yedeklerden alım yaparlar mı?