İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Yakup-cemil Ben de sizleri dostum bilmukabele Biraz daha fazla vakit ayırmaya çalışacağım inşallah önümüzdeki süreçte. Bol ilan olsun, konuşacak bol mesele olsun yorulsak da keyfimiz daha fazla olur dostum.
-
Bir önceki sınav kaçla kapatmıştı
-
90+ mı🥺
-
Meslekte rotasyon hakkında bilgisi olan var mı?
-
Geçen sene 15 kişilik alım için yanlış bilmiyorsam 89 ile kapatmış. Bu sene alım 30 kişi. Tahminim 88-89 arası kapatacağı yönünde.
-
Kim işletmeyi yapıp p23 kasar ki diyordum demekki kasıyorlarmış. Kendimi hesapladım p23 maks 86 yani benim için hayal
-
@paretowilfredo turneler nasıl oluyor acaba meslek tanıtımı yazısında çok ayrıntılı bilgi bulamadım da en çok merak ettiğim konulardan biri bu
-
@grwvh 15 kişilik alımda 6 kat çağırdılar 120 kişi lik listeydi
Bu 30 kişilik alımda 4 kat çağıracaklar gene 120 kişilik liste olacak inşallah 88-87 lere kadar düşer ümidimi korumak istiyorum -
@sedatinho 2019 da sınav günü sabah 5 te kalkıp pegem işletme notunu okudum.işletme 29d/11y geldi p48 87, p23 93
-
@Spesifik hocam rotasyon derken il anlamında değil mi yanlış anlamadım? Bu meslekte görev yeri Ankara sadece, denetim için ülkenin her yerine gidilebilir ama şu an için görev yeri sadece Ankara
-
@paretowilfredo insallah üstad. Senin o meşhur tablonu da merakla bekliyoruz
-
@AndOne hocam turne yazacağım yere rotasyon yazmışım yanlışlıkla
-
@AndOne turne süresi ne kadar ortalama hocam ayda veya yilda
-
Yılda ortalama toplam 2 bucuk 3 ay turnesi olan bir meslektir.İcislerindeki 3 denetim mesleğinden birisidir.Bu meslek dışındaki denetim mesleklerinden birisi mülkiye mufettisleri, diğeri mahalli idare kontrolörleridir.Kötü bir meslek değildir arkadaşlar, sadece buraya gelmeyi düşünen adayların, mülki idare amirlerinin biraz gölgesinde kalmayı ve diger iki denetim biriminin aksine, teftis yetkisi olmayan, sadece arastirma, on inceleme ve denetim yetkisine sahip olan bir meslek olduğunu kabullenip gelmeleri gerekiyor.Bence burada bir fırsat da var, diger iki denetim birimi gibi teftis sirasindayken soruşturmalik bir durum ortaya ciktiginda o teftis suresinin belirsiz hale gelip bazen 2 katini dahi aşması gibi olaylarla karsilasilmayacaktir ya da cok cok az karsilasilacaktir.Ayrica İcisleri, Türkiye'deki en forslu bakanlıklarsan birisidir, bunun bir parçası olmak inanın kendinizi iyi hissettirecektir.Ama dedigim gibi, icisleri bakanlığı, mulki idare bakanlığıdır, mulki idare amirleri disarisinda kalan her meslek/unvan 2. , 3., 4. , 5. plandadır en azindan simdilik..Dernek denetcilerini ise ben 2. planda olarak görüyorum ayrıca uzmanlaşma imkanına sahip olma açısından kesinlikle oldukça avantajlı durumdalar..
-
Bu sınavın 90 puanla kapanma ihtimali İMKANSİZ
P23 de 90 PUAN ilk 70 demek
Zaten 120 kişi alıyor
-
@YunusEmre_58 2020 puanına bağlı belki 120. Kişinin puanı 92 oldu hocam. Dediğiniz 2019 için geçerli
-
@mrvguy yalniz degilsin 4. Okuyusta gördüm
-
@Hasso başka çalışmanız olmadı mı peki işletme mezunu musunuz?
-
@avemim çeko mezunuyum.işletme için bir gece finale çalışır gibi çalışma yeterli
-
@iibfpalace mesai saatleri esnek mi yoksa 8-5 iş yerinde olmalımıyız