İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mülakatzedee evet aynı anda farklı pencereden açamazsınız hatası verdi sürekli kendi telefonumdan e devletten çıkış yapıp sayfaları kapattım daha sonra farklı cihazdan yeniden başvuru yaptım oldu. Sorunumuz aynı mı bilmiyorum ama aynı anda birden fazla pencerede açamazsınız gibi bir hata bende de sürekli veriyordu
-
Basvuru sayisi ne durumda arkadaslar ben sabah basvurdum 38di
-
Arkadaşlar bu başvuru forumunu yazdırdıktan sonra bir şey yapıyor muyuz bir yere göndermemiz gerekiyor mu ? Ben o kısmı anlamadım altta imza kısmı var
-
@xqarmedo Sınavda gerekli sanırım. Sistem kapanınca indirilemeyecek. Bu yüzden çıktı almasanız da indirin dursun.
-
@htcnr dediğiniz gibi yaptım sorun halloldu çok teşekkürler
-
@bebekendüstri hocam ben de bugün akşam saatlerinde başvuru yaptım "Sistem Başvuru No : 371 " yazıyor . ..
-
387 de ben yaptım
-
maşallah ilk günden 400 başvuru ben de perşembe yapacağım inşallah fotoğrafı halledeyim de. o zamana 2.000 oluruz heralde rahat
-
Bu sayi gercekten şartları sağlayanlarin sayisi mi
-
@scofieldmustafa sadece mülakatın olması büyük bi avantaj, bunu kimse kaçırmak istemez. Keşke her kurum böyle yapsa da üst üste yormasalar
-
@scofieldmustafa
şartlar derken p23 70 üstü başvurmuyor mu hocam? sadece onu gördüm ilanda diğer teferruatlar dışında. öyle olunca bayağı başvuru olur yani. kaç ile kapatacağı önemli. ben p23 89 ile başvuruyorum ama büyük ihtimalle gelmez bana. benim gibi başvuran da çoktur şansını denemek için. p23 genelde yüksek olmuyor o yüzden belki bir ümit diyoruz işte -
@KamuAdayı
250 sıralamam. imkansız gibi şu an ama bakalım ne kaybedeceğiz başvurarak -
2019 puanı ile başvuracak var mı
-
Geçen sene 90 kişi mulakata kalacakti ve 91. olarak liste dışı kalmıştım, yilin sonuna doğru gelen bir ilandi, bu yil ilk ilanlardan birisi oldugu icin 90 üstü kapacagi kesin gibi bir ilan. Gecen sene mulakata girmeyen de bir hayli aday varmis, bu sene mulakata gitmeyecek arkadaslarin başvurmamasi kritik oneme sahip, 1 2 kisi ile 0.00xx ile mulakata giremeyen olmasin. (Not:kendim icin demiyorum benim puanim bu yil düşük, gecen yil 2018 puani ile basvurmustum)
-
@mert12344321
kaç puanla 91. oldunuz hocam -
89.83, 90.aday da 89.83 puani vardi 0.00x puan ile girememistim, ayrica kurum once kesin olmayan liste yayınlıyor bir hafta sonra falan kesin liste yayınlıyor, kesin olmayan listeden baska kurumları kazanan iki arkadas feragat dilekcesi vermesine ragmen de kesin liste ayni sekilde yayinlandi, bir garip durumlar silsilesi yani
-
@mert12344321 feragati hicbir kurum dikkate almiyor galiba il göçte de aynısı oldu cok kisi feragat vermesine ragmen asil listede yayinlandilar
-
@mert12344321
bu sene 120 kalacak sözlüye. zor ama bakalım o zaman 89,3 ile belki kalırız -
@KamuAdayı insallah kalirsin kardesim ama dediğim gibi yilin son ilani ve ilk ilani arasindaki farkta 30 kisiden daha fazla bi oynama olur diye dusunuyorum
-
@KamuAdayı buradaki fark kurumun kesin olmayan bi liste yayimlamasi, bir hafta sonra kesin liste yayimlanirken feragat edenleri cikarmak bu kadar zor olmasa gerek, bir de insan kaynaklarinda telefonu açan kisinin zaten 6 kati cagirdik gibi bir söylemde bulunmasi daha da vahim olani, sanki buna kendisi karar vermis gibi