Iktisat soru bankası yardımı!
-
@Rorschach159 Valla en azından okulda görmüşsün de bi fikrin var, ben bir Uluslararası İlişkiler mezunu olarak neler çekiyorum. Zamanla oturacaktır, yılmadan çalışmak lazım. Ben en azindan birkac ders de olsa bu işin hikaye gibi anlatabilecek şundan dolayı şu maliyet kayıtlarını yapıcaz, şundan sonra bu gelir, mizanı şu şekilde hesapları şu şekilde yapıcaz diye hikaye gibi bu işi anlatabilecek birileri varsa çevrende yardım almanı veya en azında 1-2 ders de olsa birinden ders almanı tavsiye ederim. Yoksa pratikleştirme sureci çok uzuyor. Ama bence o soruları güzelce benimseyince çok şey öğrenmiş oluyor insan. Umarim kisa zamanda en guzel sonucu alirsiniz. Hem parayla satin alinacak bircok kitaptaki ornekten daha kapsamli ve yorucu sorular onlar:)
-
@ekstrafiskal 1.sınıfta almıştım muhasebe o zaman hocamız siz şimdi bana sövüyorsunuz test yapmıyorum monografi soruyorum diye ama 4 yıl sonra bana dua edeceksiniz demişti aslında onun notlarını tutmuştum ben muazzam anlatım vardı o notlarda hocamın sesi hala kulaklarım da ama notları kaybettim eksik yerleri oturtamıyorum vergi müfettişi kuzenim var o izne çıkacak ben yardımcı olurum dedi onu bekliyorum işte
-
@Rorschach159 Bence kesinlikle yardım almalisin madem boyle bir firsatin var elinde. İşin hikaye kısmını öģrenince gerisi hesaplari tutmayi hizlandirip pratiklesmek. Yardim alarak cok daha kisa surede yol alirsin. Yani benim fikrim bu yönde. O monografileri de bittikce tekrar tekrar çözersen sinavlar icin fazla bile yani. Iyi calismalar dilerim, başarılar
-
@ekstrafiskal Yardım ve öneriniz için asıl ben teşekkür ederim. Allah gönlümüze göre versin inşallah
-
@Rorschach159 monografi için evet hocam.eyvallah sağolasın
-
@edgeworth hocam tufan hocanin cozumlu soru bankasi var mi iktisat icin?ben sadece konu anlatimi var diye biliyorum
-
@crowdıngout iktisat çalışma kitabı diye çözümlü soru bankası var hocam
-
@ekstrafiskal aynen hocam aynen bende uluslar mezunuyum bölümümüz zevkliydi ama şu an lanetler yagdırıyorum
bazen keske maliye falan okusaymısım diyorum -
Arkadaslar su an icin monografi lazim olmamasina ragmen neden monog cozmemizi oneriyorsunuz..?
Sebebi neydi ki -
@davetsiz Monografi çözmeyi başardığın an test kpss smmm ne olursa nerede olursa olsun tüm muhasebeyi gözün kapalı çözersin o yüzden
-
@Rorschach159 Iktisat soru bankası yardımı! içinde söyledi:
@davetsiz Monografi çözmeyi başardığın an test kpss smmm ne olursa nerede olursa olsun tüm muhasebeyi gözün kapalı çözersin o yüzden
Hadi ya
Muhasebem vasat ustu. Gecen sene denemelerde iyi yapmama ragmen bir cok arkadas gibi patladim yoksa 90a vuracaktim. Ama monografiyle tanismak daha nasip olmadi. Sanirim bu bana iyi gelecek vakit kaybetmeden baslayayim eyvallahh.. -
@davetsiz En olmadı klasik kurum sınavların da her türlü avantajlısın herkes ilandan 45 gün sonraki sınava konuları yetiştirmeye çalışırken bi yandan monografi öğrenecekler sen her türlü avantajlı olacaksın
-
@Hipokrat Iktisat soru bankası yardımı! içinde söyledi:
@davetsiz kitabı kullandın mı kardeşim artıları neler bahseder misin?
aylar sonra merhaba kitabı aldım kullandım buraya gelip bilgi de vereçektim ama başlığı bulamadım kitaptan çok memnunum hemen alın