2020 KAYMAKAMLIK SORU VE CEVAPLARI
-
Dostlar yazım yanlışı sorusunun cevabı neydi
-
@Yunus1059 ekonomik ilişkiler dilin yaşamasını sağlıyor işte.
-
@Diagne Babil tabletlerin okunması da kültürel olarak değerlendirilebilir diye düşündüm. Bu soru tuzak soru gibi geldi bana hayırlısı bakalim
-
@Yunus1059 hocam orda tek bi kişi merak için öğreniyor ordaki paragrafa örnek verilemez bence yani tabi ösym ne düşünüyor bilemeyiz
-
@80üstamadnnmsz hocam benim söylemek istediğim şu yukarda paragrafta kültürden bahsediyordu Babil kitabalerinin öğrenilmesi o sebeple mantıklı geldi. Bir de diğer şıkta şöyle geçiyordu ekonomik ilişkileri olan devletlerin ingilizce ve fransızcayı resmi devlet dili olarak kullanması. Burda ÖSYM tuzak bir sık koymuş bence.
-
@Vincent-Gournay bir araya hocam
-
@Yunus1059 ben de sizin gibi düşündüm
-
@Rumelili hocam sanat eseri ve portre ile ilgili bir soru vardı
-
@Rumelili o soruds neyi issretlediniz
-
@Yunus1059 sanat eserinin ve bu eserin kaynağının birbirinden farklı olduğunu içeren bir şık vardı onu yaptım
-
@Rumelili Hocam o şıktada birbiriyle tamamen farklıdır gibi bir ifade vardı genelde kesin ifadeden uzak durmak gerekiyor diye düşündüm paragrafta
-
@Yunus1059 doğanın ve eserin iki farklı kişilik olduğunu anlatmaya çalışıyor gibi geldi bana da siz ne yaptınız
-
@Rumelili hocam sizin yaptığınız şıkkı işaretledim başta fakat geri dönüp okuduğumda aralarında bazı benzerlikler olsa da bütünüyle ayni olamaz gibi bir ifade vardı. Buna istinaden cevabi değiştirip. Sanat eserinin doğayı estetik olarak ele aldığıni işaretledim.
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 KAYMAKAMLIK SORU VE CEVAPLARI
Kaymakamın eşini boşaması : Fonksiyon Gaspı
Esneklik sorusunun cevabı : -2/3Siz bu sınava girdiniz mi? Yoksa başkalarının yazdığı cevaplarımı burada paylaşıyorsunuz. Bi an cevaplarınızı görünce ve sanki emin gibisiniz gibi algılayınca kısa süreliğine bi şaşırdım yani?
Bi de fonksiyon gasbı sorusunda hatırladığım kadarıyla Belediye başkanının boşanma kararı vermesi diyordu :-! -
@tahir_soylu evet bende girdim ve 68 net gibi bir sonucum var. İkinci cümlede söylediğin konuyla ilgili kendimi esefle kınıyorum
-
@tahir_soylu bir kamu yönetimi mezunu taze hukuk öğrencisi olarak hakkım değil mi!
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 KAYMAKAMLIK SORU VE CEVAPLARI
@tahir_soylu bir kamu yönetimi mezunu taze hukuk öğrencisi olarak hakkım değil mi!
Estağfurullah tabi ki hakkınız. Sadece bariz cevaplara farklı cevap yazınca bende öyle bir düşünce oluştu. Hayırlısı olsun.