Başvuruyu dün yaptım tamamlandı da yazdı ama şimdi kullanıcı adı şifre girince giriş sekmesi de çıkıyor ama girmiyor hata veriyor Tamam oldu işte uğraşıp durma diyor galiba sistem bana
İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Başvuruyu dün yaptım tamamlandı da yazdı ama şimdi kullanıcı adı şifre girince giriş sekmesi de çıkıyor ama girmiyor hata veriyor
Tamam oldu işte uğraşıp durma diyor galiba sistem bana
-
@aslan-reyiz hocam kpss puanı beni kıllandırdı siz hepsini mi yazdınız ? örnek olarak 85.20 gibi vermişler de sitede
-
@denetcii, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz hocam kpss puanı beni kıllandırdı siz hepsini mi yazdınız ? örnek olarak 85.20 gibi vermişler de sitede
Hepsini yazdım hocam malum küsarat da önemli ama 84 benim
-
@aslan-reyiz anladım hocam hayırlısı olsun ama bu başvuru muhabbetinden çok kişinin canı yanacak gibi
-
Hocam bu kpss sonuç belgesini nasıl yüklediniz? Ben pdf olarak da jpg olarak denedim ikisini de kabul etmedi 1mb küçük olmasına rağmen.
-
@malthuss 58.sayfada yazmışlar
-
@fernando-reges hepsini yaptım kayıt yapıldı diyor ama sağ tarafta kırmızı yazıyla TAMAMLANMADI yazıyor anlamadım gerçekten.
-
@malthuss güncelle deyip bilgileri tekrar girin bende de olmuştu tekrar girince tamamlandı yazdı
-
@black yapıyorum kaydet butonuna bastıktan sonra kayıt başarılı yazıyor ama hala sağ tarafta tamamlanmadı yazıyor sabah bir daha deneyeceğim bakalım ne olacak?
-
arkadaşlar yeni kayıt yapmama rağmen siteye giriş yapamıyorum TC ve şifreyi yazmama rağmen giriş butonuna basıyorum ama açılmıyor sistemsel hata mı ?
-
@jm-keynes hata mı veriyor yoksa hiçbir şey yok mu bilgilerin yanlışsa sağ tarafta hata uyarısı veriyor eğer bilgilerin doğruysa giriş butonuna 2 kere tıkla 1. tıklamayla girilmiyor
-
@black hocam hata değil
-
@jm-keynes şuan ben girebiliyorum sistemde sorun yok dediğim gibi giriş butonuna 2 kere tıklayın ilk tıklamada girmiyor
-
@black tamam hocam oldu şimdi teşekkür ederim
-
@jm-keynes rica ederim hocam. ne garip sistem yaptılarsa giriş butonuna 2 kere tıklamadan girilmiyor iyi düşünün ilerisi daha sıkıntılı der gibi
-
@black kpss tarihine ne yazdınız hocam
-
@jm-keynes valla o konuda bende tereddütte kaldım sonuç belgesinde ayın 21 ve 28 i yazıyor tek tarih girilebildiği için 21 mayısı yazdım
-
@black bende 21 mayısı yazdım sıkıntı olmaz herhalde
-
Ben 28 Mayıs’ı yazdım tarihe
off saçma sapan şeylerle uğraşmak zorunda kalıyoruz 20 kişilik ilan için
-
anlarlar heralde sonuta 2017 de a grubu sınavı bir kez yapıldı karışma ihtimali yok