İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Tahminim 85 ile kapatacağı yönünde. Ben de başvurdum 89 a yakın bir puanla. Allah'ım benim ilgöçle ne işim var diyorum bölümüme ve ilgi alanlarıma çok uzak. Ama yapacağım birşey yok 2 ilana başvurmadım buna benzer sebeplerle gel gelelim ne denetmenlik açıklandı ne maliye bakanlıgı ilanlari geldi. Daha da birşey kaçırmak istemiyorum.
-
Arkadaşlar doğum tarihi girilmemiş uyarısını veriyor ancak güncelle dediğim zaman sadece lisans bilgileri kısmı çıkıyor sorunu nasıl halledebileceğimi bilen biri var mı?
-
@ilanmılano kesinlikle haklısınız ama gerçekten insanın istemediği bir yeri kazanmak için çalışması da çok zor. allah hakkımızda hayırlısını versin.
bu arada 85 çok iyimser olmuş. bu kıtlıkta bence çok rahat 87 puanları görecektir.
2 nedeni var. ilki çok sayıda puan türü ile başvurulması (birbirinden alakasız puan türleri). ikincisi ise açıklanmayan mülakatlar nedeni ile il göçü istemeyen insanların bile sınava başvuracak olması.
-
@kafakafka hocam yukarıda profil bilgileri girecek kısım var en üstte sayfanın ortasında hatta orada senin isminde yazıyor oradan girip diploma, profil resmi ve diğer bilgileri gireceksin
-
@black oraya girmeme rağmen aynı hatayı veriyor yine
-
@kafakafka eğer oradaki bilgileri yeni kayıt ettiyseniz başvuruyu güncelle deyip kayıt edin belki düzelir olmazsa başvuruyu çekip tekrar başvurun
-
@black deneyeceğim teşekkür ederim
-
@kafakafka Hocam yukarda bi arkadaş ayrıntılı anlatmıştı bir bakın 1-2 önceki sayfaya ancak şunu belirteyim kısaca. İlk üye oldunuz giriş yaptınız bazı bilgileri (ad soyad tc vb) girip kaydettiniz. Ardından anasayfadayken sayfanın üst kısmında ortada adınız soyadınız yazıyor oraya tıklayarak oradaki bilgileri de doldurun ardından başvuru kısmına gelip başvuru yapın. Dosyalarınız 1 mb'den büyük olmasın ona dikkat edin. Bu şekilde yaparsanız bir sorun çıkmaz. Ad Soyad olan yere tıklayıp bilgileri doldurmayınca başvuru sırasında hata veriyor. İlk başvurmadan önce yazılanları okuyup ya nasıl başvuramıyorlar herhalde beceremiyorlar diyordum ki demez olaydım sisteme girince ben de nakavt oldum
-
@ilanmılano valla ben de öyle
-
Arkadaşlar malum sgk hala açıklanmadı mecburen buna da başvuru yapacağım artık. Yalnız bir konuda sıkıntı yaşıyorum. Diplomanın arka sayfasını yükleyemiyoruz herhalde değil mi. Bir de kpss sonuç belgem tek sayfada çıkmadı iki sayfa ve ancak birini yükleyebiliyoruz. Siz nasıl yaptınız acil yardım lazım
-
@aliyar-bey ekran görüntüsünu yukledim
-
@banshe öyle yapmaya çalıştım ama yine de sığmadı sonuç kodu falan
-
@aliyar-bey bizde 2 sayfa yukledik hocam
-
@denetcii bir sayfayı yükleyince diğeri gidiyor hocam
-
@banshe @denetcii hallettim arkadaşlar teşekkürler
-
@aliyar-bey ne yaptınız hocam pdf mi yuklediniz 2 sayfa
-
@denetcii aynen hocam pdf yükledim
-
teşekkür ederim.
-
Başvurular sona erdi. Tahmini kaç ile kapatır? Fikirleriniz neler? Ben 86,5 - 87,5 aralığında kapatacağını düşünüyorum.
-
@alicnplt94 tahminim 87.2