İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Eksik bilgileriniz yoktur diye birşey eklemişler bende bir kontrol ettim sorun olmadı
-
puanlarınız kaç arkadaşlar, sgk müfettiş yard açıklandı , bir etkisi olur mu
-
@aylin 30 kusur kisilik bir etkisi olur hocam.Cok kayda deger olacagini sanmam.2 subattan once vmy ve sgk denetmenlik sonuclari aciklanirsa etki buyuk olur.
-
@aylin aa sonunda inşallah sgkcılar beklemıstır
-
@aylin bende denetmenlik sandım ya
-
@luthor peki kaça düşer
-
@asya ben de denetmenlik sandım , sgk müfettişlikmiş
-
@aylin Bence 85 altını rahat gorur.Ama tam tahmin yapmak cok zor.Cok fazla puandan cagirmis.Ama illa tahmin yapacak olursam 82 83 dolaylarina iner diye dusunuyorum.
-
@asya bana gelmedi mail olmadi mi acaba tamamlandi yaziyor once kod falan yazdik sonra kpss puani sonuc belgesini kodunu diploma foto falan yukledim baska en son yapcagm bisey mi var ki
-
@aylin ama denetmenlik de güya bu hafta içi açıklanacaktı. bu insanlar ilgöçe de başvurur da para yatırmadan denetmenlık acıklanırsa sıralamaya yine etkısı olue galıba ilgöce yani dahil olmazlar
-
@duranvarlık kontrol sistemi gelmıs ordan bı bakın isterseniz
-
-
@aylin sgkya bağlı bence kaça düşeceği açıklanırsa 84 acıklanmazsa maksımum 86
-
@aylin Bence cok rahat duser hocam.300 kusur kisi cagiran btk 86 ile kapatti ve merkez uzmanligi.Simdi hesap edin 2000 guy,200 kusur vmy,300 denetmen yerlesmis olacak.Bu kisilerin buyuk cogunlugu ilk 1500 dedir ve bu ilana basvurmazlar.
-
@aylin bence gelir sana girecek gibi çalışmaya devam et
-
@asya çalışıyorum açıkçası ulus bilgim de taze,geriye yabancılar kalıyor gelirse çok iyi olur
-
@asya siz de guncelleme butonuna bastiginizda bir tek kpss sonuc belgesi pdf olarak yuklendigi icin fotosunu goremiyor musunuz kenarda? Benim ancak diploma ve fotom gorunuyor
-
@luthor insanlar 15-20 kişilik ilanlara başvurmaktan bıktı çünkü Hocam. İl göç de düşük kapatır
-
@duranvarlık ben bilgisayrdan yaptım da şimdi telefondan bakabılıyorım orda sadece kontol et evrakı yazdım eksik bilgi yok evraklarınızın doğruluğundan emin olun başarılar diye atar yaptı site bana
-
@baumol Bende aynı fikirdeyim hocam.20 kişi için şuan bile bu konulara çalışmak istemeyen çok insan vardır.