İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@asya sıralama tek puan türünde de geçerli değil. bu sizin yani adayların uydurması hiç bir ilanda şu puan türünden şu sıralama diye bir şey gördünüz mü siz adamlara başvuru gider yüksek puandan düşüğe doğru sıralama yapılır istersen birinci ol o puan türünden fark etmez. puanın neyse o bu kadar basit bi yerlerden uydurma yapmaya gerek yok hocam( laflarım size değil geneledir)...
-
@kazm iyi de tek puan türü olunca neticede yukarıdan aşağıya sıralama yapılıyor puanı yüksek oralarının sıralaması da yüksek oluyor yani matematiksel olarak aynı mantığa varıyor. İl göç de birden çok puan türü olduğu için bu mantık işlemez bu kadar basit olay
-
@asya söylediğinizi anladım hocam tek puan türü olunca aynı şey olur ama yaklaşım yine de yanlış bu şekilde kalıyor bu sonra diğer arkadaşlar hep öyle yaklaşıyor 2 puan türü dediğinde de sıralamayı baz alan arkadaşlar var o yüzden "sıralama" kelimesi kullanılmamalı bence
-
Arkadaşlar özgeçmişi nasıl yaptınız? Bir boş kağıda yazıp onun fotoğrafını yüklesem olur mu? Yoksa internetten bi cv dosyası bulup onu mu yüklemem gerekiyor?
-
@alicnplt94 yüklemenize gerek yok öz geçmiş zorunlu değil. bana mail atmışlar zorunlu belgeler kpss sonuç, lisans diploma, profil fotoğrafı olarak yazılmış ama illaki doldurayım derseniz word de yazın bir şeyler pdf çevirip yükleyin veya ekran görüntüsü alıp onu yükleyin.
-
Yüklediğim belgeleri göremiyor acaba yüklenmiş midir diyen arkadaşlar için bir müjde vereyim, yüklenen belgelerin ön izlemesi açılmış yalnız geç yükleniyor. diploma yüklenen sayfada 2-3 dk bekleyin diploma gözüküyor aynı şekilde başvuru güncelle kısmını(kpss belgesi yüklenen) açın 2-3 dk durun kpss belgenizde gözüküyor. Yani hakkaten yükleniyormuş
-
@black Öyle yaptım hocam. Teşekkür ederim. Valla bu süreçte millete en çok yardımcı olan insansınız. Helal olsun.
-
@alicnplt94 eyvallah hocam, bizde zamanında forumlardan çokça yararlandık şimdi bir nevi geri ödeme yapıyoruz birilerinin işine yarıyorsa ne mutlu
-
@black hocam ben şimdi dediğiniz her şeyi yaptım. bütün her şeyi de yükledim. Tamamlandı yazıyor. Başka bir şey yapmaya gerek yok sanırım. profil fotoğrafı ve diplomayı iki üç kere giriş, çıkış yaparak kontrol ettim gözüküyor ama kpss sonuç belgesi gözükmüyor ama onu da yükledim. yani dosya değiştirildi yazdı sonra kaydet diyip tamamla dedim. Başvuruda tamamlandı yazıyor. İnşallah bi sıkıntı olmaz
-
acaba diploma ve profil resmi jpg, kpss sonuç belgesi pdf uzantılı olduğu için mi kpss belgesi gözükmüyor?
-
@alicnplt94 Özgeçmiş görünüyor mu sizde. Bir de özgeçişteki url kısmını boş mu bıraktınız.
-
@duryy özgeçmişi yüklemekten vazgeçtim hocam. zaten sözlü mülakata kalınca istenen belgeler arasında var. şu an yüklemek zorunlu değilmiş.
-
@alicnplt94 kendiniz sorup kendiniz yanıtlamışsınız evet pdf ler sistemde gözükmüyormuş
-
Arkadaşlar gercekten birazdan kafayı yicem nasil başardiniz başvurmayi. 3 gündür naptiysam olmuyor ya. Diploma pdf yaptim sonucu ekran görüntusuydu ondan mi olmuyor diye jpg yaptim ama yine de olmadi
-
@akn Bir önceki sayfada resimli anlatılmış hocam.Bakın isterseniz.
-
@akn Ben tüm dosyaları pdf yükledim oldu.Daha doğrusu Tamamlandı yazdı
-
@luthor baktım hocam olmadı malesef
-
@fernando-reges bunu denicem inşallah olur teşekkür ederim
-
@akn Hocam ösym sonuç belgesini pdf yapıp deneyin birde
-
lisans diploması yerine mezun belgesi koyabilir miyiz içeriği aynı sonuç olarak