İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Şimdi hiç bir yer alım yapmıyor. Anlaşıldı, seçim yatırımı gene
-
Bende 80 puan var, başvursam mı başvurmasam mı bilemedim. Pek iyi bir kurum değil diyorlar
-
@ordinal-fayda kusura bakmayın de bende bunu anlamıyorum yani bu işsizliğin içinde beğenmeme gibi bir lüksümüz mü var. Guyla maaş olarak aynı netıcede hepsı taşra uzmanlığı yani
-
@asya kardeşim yüzlerce açık var denmesine rağmen 20 kişi alıyor, kaç kişinin işsizliği son bulacak? 2014’de bile kaç kişi almış.. VMY 2014’de 5500 kişi aldı. Ayıptır ya AYIP!
-
@ordinal-fayda neydi o 2014 ve öncesindeki alımlar? Yangından mal kaçırır gibi. Fetönün olacakları öngörüp, alelacele adam yerleştirme politikası mı? Şimdi neden böyle?
-
@ordinal-fayda onlarda seni bekliyordu zaten
-
@kazm Ne alaka?
-
@ordinal-fayda bir şey yok kardeşim kendi açımdan düşündüğüm için garip geldi kurum seçme olayı işsiz olduğum için. senin gibi iyi bi yerde çalışıp kurum seçme lüksüm olsaydı bende senin gibi düşünürdüm...
-
@ordinal-fayda sayının az olmasını bende eleştiyorum. Ama işsizlık ve ders çalışmayla geçen 4.yılıma girdim o yüZden ilgöç olursam öpüp başıma koyarım
-
“Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz” deyip kaldığımız yerden devam dostlar.. Her zaman söylerim “bu dönemde artık ekmek aslanın ağzında değil midesinde” .. O yüzden herkesin düşüncesine saygı duymakla birlikte Allah işini severek yapacak ve işinin kıymetini bilecek tüm arkadaşlara nasip eylesin bu işi (amin).. hayırlı akşamlar dostlar
-
@ordinal-fayda evet pek iyi bir kurum değil deniyor ama burası bile bu kadar alımda 80 puana mümkün değil düşmez bence başvurmanız pek bir şey değiştirmeyecektir. 80 Puan hangi türde bilmiyorum ama iyi kurumlarda yüksek alsa bile örneğin sgk denetmenlik 300 iibf aldı orada bile puan 84 civarına düştü yani bu alım sayılarında 85 altı puanlar pek iş görmüyor.
-
kpss puan türü, puan, kpss tarihi, kpss sonuç belgesi ; istediği belgeler bende bu kadar, giriyorum hepsini kaydet diyorum TAMAMLANMADI diyor. Bazı arkadaşlar özgeçmiş falan demiş nerede istiyor onları ben mi göremiyorum? bu kadar saçma bir sistem görmedim vallahi billahi.
-
@dellafeu hocam en yukarıda profil kısmı var oradan gireceksiniz
-
@black Çok teşekkür ederim hallettim şimdi, tamamlandı yazısını görüp uzaklaştım hemen
-
Evet arkadaşlar benim bugünle beraber toplam 21. Kez tekrarlanan başvuru , acaba daha kaç kere daha tekrar güncelleyicem?
-
Sönük kalan giriş butonu için ne yapıyorduk beklemeli miyim
-
@kırmızıbaşlıklı 2 kere tıklayın 1. de aktif oluyor 2. tıklamada girilebiliyor
-
@black teşekkür ederim
-
@kırmızıbaşlıklı rica ederim
-
10 saatte başvuru yaptıran sistemin Allah bin belasını versin