İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Halkbanka başvururken istanbul üniversitesine laf ediyorduk birde bundan daha kötü bir site olamaz kara delik gibi yüklediğimiz şeylerin nereye gittiği belli olmuyo
-
@pnyx-cratos ilgilenenler izinliymiş pazartesi döneceklermiş arayıp sorcam bunu her girdiğimizde yok görünüyor diye.
Aslında İngilizce dosya değiştirildi diyor büyük ihtimalle kaydediyor sisteme ama nolur nolmazcılık... -
@rybczynski2 evet önemli olan tamamlandı yazısı ve kpss bilgilerini girmek ama emin olmak lazım sitedeki açıklamalarında dosya boyutları 1 mb aşmamalı yazmışlar fakat yinede farketmiyo
-
@rybczynski2 Bende 28 yazdım sıkıntı çıkmaz ya ondan
-
diplomayı nasıl pdf olarak yüklediniz arkadaşlar? ben daha önce taratmıştım onu yüklüyorum ama sadece ön sayfayı yükleyebiliyorum.
-
Arkadaşlar tahmini kaçla kapatır? Çok puan türü var kabul gören, tahminde de bulunamıyorum.
-
arkadaşlar ben bir türlü başvuramıyorum. kpss bilgilerimi girip kaydet diyorum hiçbir şey olmuyor benim gibi bir durumla karşılaşan var mı acaba?
-
@merve-dnz yüklediğiniz kpss belgesinin boyutu büyük olabilir 500kb veya en fazla 1mb yükleyin eğer bilgilerde eksiklik yoksa kayıt etmede sıkıntı çıkarmaz
-
Arkadaşlar ben 9 haziran yazdım açıklanma tarihi diye
-
Neyse bende 28 Mayıs diye düzelttim
-
@officialsecret, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Arkadaşlar tahmini kaçla kapatır? Çok puan türü var kabul gören, tahminde de bulunamıyorum.
87 +diyorum
-
Ya biri yardımcı olabilir mi 2 saattr uğraşıyorum ama hala olmadı sanki mezuniyet belgemi kabul edio sistemden çıkıp giriyorm görünüo ama kpss sonucumu tekrar girdiğimde göstermio ama kaydedildi yazio yüklediğimde kpss sonucum daha küçük 125 KB valla kafamda deli sorular
-
başvurumu şuan yapacağım diploma fotosu istemiyor değil mi
-
@maricinal diplomada şartmış maddelerin hepsini okumamışım
-
@ltfye Muhtemelen yüklenen belgeler kaydediliyor,ondan sorun çıkmaz ancak sorun yaşıyorsanız sol üstten iptal edip en baştan yapın başvuruyu. "Tamamlandı" yazısını gördükten sonra olmuştur.
-
Başvurumu tamamladım profil kısmında kendi fotoğrafınızı yüklemeden diğer kısımları doldurmayın tamamlandı yazısı gelmiyor. foto bu kısımda ok ile gösterdiğim yere fotoğrafınızı yükleyeceksiniz
-
@black yüklediğim dosyanın boyutu 500 kb dan daha az ama neden böyle bişey oluyor anlamıyorum. çok berbat bir site ya
-
arkadaşlar başvuru linkini birisi paylaşbilirmi rica etsem?
-
@gmzgmz http:// unitag. asbu. edu. tr /basvuru/
-
İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı'nın Değerli Adayları,
Ön başvuru sürecinde yapılan başvurular incelenmiş olup, eksik veya yanlış girilen bilgiler tespit edilmiştir. Lütfen aşağıda belirtilen bilgilerinizi tamamlamaya ve düzeltmeye çalışınız.
KPSS puan türünü girmeyi unutmayınız. İlk gün sisteme kayıt olanlarda bu bilgi eksik olabilir. KPSS puanını girmeyi unutmayınız. KPSS puanında küsüratı ifade etmek için nokta koyunuz. Örneğin puanınız 85.60 olsun. Nokta yerine virgül koyunca puan veri tabanına 8560 olarak yansımaktadır. Bu sorun yine ilk gün sisteme kayıt olan birkaç adayda görünmektedir. KPSS tarihini girmeyi unutmayınız. KPSS sonuç kodunuzu girmeyi unutmayınız. KPSS sonuç belgenizi girmeyi unutmayınız. Dosya boyutu 1 MB'ı geçmemelidir. Profil resminizi yüklemeyi unutmayınız. Dosya boyutu 1 MB'ı geçmemelidir. Adayın tanınmasını sağlayacak belirgin bir fotoğraf olmalıdır. (vesikalık gibi) Doğum tarihinizi girmeyi unutmayınız. Ad ve soyadınızı girmeyi unutmayınız. Ad ve soyad bilgisinde şöyle hatalar tespit edilmiştir: - Sadece isim yazılıp soyisim yazılmamıştır. - Bu alana TC Kimlik Numarası yazılmıştır. - Bu alana e-posta adresi yazılmıştır. T.C. Kimlik Numaranızı doğru girdiğinize emin olunuz. Cinsiyet bilginizi girmeyi unutmayınız. Telefon numaranızı girmeyi unutmayınız. E-posta adresinizi girmeyi unutmayınız. Başvuru şartları arasında 4 yıllık bir yüksek öğretim kurumundan mezun olmak şartı olduğu için mezun olduğunuz okulu ve lisans diplomanızı yüklemeyi unutmayınız. Lisans derecesi aldığınız okulu şu formatta belirtmenizde fayda vardır: GAZİ ÜNİVERSİTESİ, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İKTİSAT BÖLÜMÜ, 2016
İşlemlerini gerçekleştirmekte sıkıntı yaşayanların asbusim@asbu.edu.tr adresine mail atmaları rica olunur.
Başarılar dileriz.
Not: İnceleme 27-01-2018 00:15 tarihine kadar girilmiş olan veriler üzerinde yapılmıştır.
ASBÜ-SİM