İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Başvuruyu dün yaptım tamamlandı da yazdı ama şimdi kullanıcı adı şifre girince giriş sekmesi de çıkıyor ama girmiyor hata veriyor Tamam oldu işte uğraşıp durma diyor galiba sistem bana
-
@aslan-reyiz hocam kpss puanı beni kıllandırdı siz hepsini mi yazdınız ? örnek olarak 85.20 gibi vermişler de sitede
-
@denetcii, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz hocam kpss puanı beni kıllandırdı siz hepsini mi yazdınız ? örnek olarak 85.20 gibi vermişler de sitede
Hepsini yazdım hocam malum küsarat da önemli ama 84 benim
-
@aslan-reyiz anladım hocam hayırlısı olsun ama bu başvuru muhabbetinden çok kişinin canı yanacak gibi
-
Hocam bu kpss sonuç belgesini nasıl yüklediniz? Ben pdf olarak da jpg olarak denedim ikisini de kabul etmedi 1mb küçük olmasına rağmen.
-
@malthuss 58.sayfada yazmışlar
-
@fernando-reges hepsini yaptım kayıt yapıldı diyor ama sağ tarafta kırmızı yazıyla TAMAMLANMADI yazıyor anlamadım gerçekten.
-
@malthuss güncelle deyip bilgileri tekrar girin bende de olmuştu tekrar girince tamamlandı yazdı
-
@black yapıyorum kaydet butonuna bastıktan sonra kayıt başarılı yazıyor ama hala sağ tarafta tamamlanmadı yazıyor sabah bir daha deneyeceğim bakalım ne olacak?
-
arkadaşlar yeni kayıt yapmama rağmen siteye giriş yapamıyorum TC ve şifreyi yazmama rağmen giriş butonuna basıyorum ama açılmıyor sistemsel hata mı ?
-
@jm-keynes hata mı veriyor yoksa hiçbir şey yok mu bilgilerin yanlışsa sağ tarafta hata uyarısı veriyor eğer bilgilerin doğruysa giriş butonuna 2 kere tıkla 1. tıklamayla girilmiyor
-
@black hocam hata değil
-
@jm-keynes şuan ben girebiliyorum sistemde sorun yok dediğim gibi giriş butonuna 2 kere tıklayın ilk tıklamada girmiyor
-
@black tamam hocam oldu şimdi teşekkür ederim
-
@jm-keynes rica ederim hocam. ne garip sistem yaptılarsa giriş butonuna 2 kere tıklamadan girilmiyor iyi düşünün ilerisi daha sıkıntılı der gibi
-
@black kpss tarihine ne yazdınız hocam
-
@jm-keynes valla o konuda bende tereddütte kaldım sonuç belgesinde ayın 21 ve 28 i yazıyor tek tarih girilebildiği için 21 mayısı yazdım
-
@black bende 21 mayısı yazdım sıkıntı olmaz herhalde
-
Ben 28 Mayıs’ı yazdım tarihe off saçma sapan şeylerle uğraşmak zorunda kalıyoruz 20 kişilik ilan için
-
anlarlar heralde sonuta 2017 de a grubu sınavı bir kez yapıldı karışma ihtimali yok