İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Ya bu kpss sonuç belgesini nasıl yükleyicez ne saçma bişey bu hiç de anladığım işler daha yeni akıllı telefon kullanmaya başlamış adamım o kadar uzağım yani bi akıl verin arkadaşlar Kpss (dosya) yazan kısmı diyorum
-
Pdf olarak nasıl kaydediliyor o
-
@furkitofaso Sayfayi yazdır deyin ilk once.Daha sonra cikan sayfada degistir butonuna tiklayip pdf olarak kaydet secenegini isaretleyin hocam.
-
@luthor hocam allah razı olsun sizden çok beceriksizim ya bu işlerde
-
Bu profil kısmındaki diploma falan gibi şeylere gerek yok dimi
-
Ya kayıt başarılı dedi şimdi de yanında başvuru tamamlanmadı diyo ne mal bi sistemmiş anlamadımki
-
Bu ne ya ne saçma sistem başvurmuyom ben ya vazgeçtim
-
arkadaşlar sistemde sadece puan bilgisi girilip başvuru tamamlanıyo değil mi. Saçma bir sistemi var kurumun ben bişe anlamadım
-
@suayipgzc hocam herseyi yapıp hala TAMAMLANMADI yazıyorsa başvurunuzu iptal edin tekrar Basvur seçeneğine tıklayıp kpss bilgilerinizi girin lanet olsun dünden beri uğraşıyoryum en son bunu yaptım oldu.
-
Mezuniyet belgesini taratmak mı lazım yoksa edevletten indirdiğinizi mi yüklüyorsunuz arkadaşlar
-
@suayipgzc ayrıca ust kısımda isminiz yazıor oraya tıklayıp o kısımıda doldurmak gerekiyormus
-
mezuniyet belgesini yüklüyorum sistemden çıkıp tekrardan girdiğimde silinmiş oluyo dosya boyutu 1 mb den küçük bu sorunu nasıl hallettiniz
-
@pnyx-cratos hocam o benimde başıma geldi ancak başvurum tamamlandı diyor. 5-6 kere dosyayı yükledim her yeni girdiğimde orası boş gözüküyor sanırım dosya veritabanında havuza atılıyor bi kaç arkadaşa sordum onlarında öyleymiş. ayrıca bu başvuru sistemi bana da çok zor geldi.
-
Ben profil bilgilerini girmiş ancak başvuru yapmamıştım şimdi girip baktım ad soyad lisans bilgileri profil fotoğrafı da dahil olmak üzere her şey sıfırlanmış, lanet olsun
-
@pirinçkimirinçki o bana da oldu ama sayfayı güncelleyin düzeliyo silinmemiştir
-
4 gündür başvuramıyorum şu siteye allah rızası için bir kaç tane daha yönetici ekeselerde bizi şu eziyetten kurtarsalar keşke
-
Benim tamamlandı diyor ama profil fotom cv lisans diploması ve kpsa sonuç belgesi tekrar girdiğinde silinmiş gözüküyor doğru mudur?
-
Bir de kpss puan türünü bütün küsuratıyla yazınız değil mi arkadaşlar?
-
@denetcii Herkeste öyle. Bir defa yükleyince yüklendiği söyleniyor. Yine de insan görmeyince tedirgin oluyor.
-
@pirinçkimirinçki Sağolun hocam kıllanmamak elde değil hiçbir şey gözükmüyor