İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Arkadaşlar mezuniyet belgesini sadece ön yüzü olarak jpg şeklinde yükledim doğru mudur?
-
@denetcii, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Arkadaşlar mezuniyet belgesini sadece ön yüzü olarak jpg şeklinde yükledim doğru mudur?
Bende öyle yaptım
-
@asdfghjkl ben de hep sadece on yuzunu yukluyorum imza falan her sey ön yüzde zaten arka yüzde ne var ki?
-
arkadaşlar bu lisans diploması diplomanın fotoğrafı mı olması gerekiyor yoksa ben mı yanlış anladım? e devletten mezuniyet belgesini yuklemiştim o kısma
-
Pdf olarak koydum ben jpg mi olmasi lazim mezuniyet belgesinin
-
Arka tarafta tc not ortalaması falan yazıyor
-
pdf veya jpg farketmiyor ama pdf yüklerseniz sistemde ön izlemesini göremezsiniz
-
@denetcii benim diplomanin arkasinda onlar yazmiyor valla
-
@dellafeu Vallaha hocam benim diploma öyle diğer arkadaşları bilmiyorum Ad soyad ve bölüm yazıyor bende
-
@denetcii diplomayi nasil yukledniz arkadaslar
-
@denetcii bisey sorcam daha ince diploma ile basvuru yapmadigim icin ne diplomayi tarattim ne e devlet sifrem var siz nasil yaptnz ya internet cafeye gidip taratayim ya pttden e devlet sifre aliym yardmci olir msnz
-
@duranvarlık valla ben taratmadim; telefonla fotosunu cekip mailime attim ordan da pcye indirip jpg formatinda yukledim
-
Başvuru stresi > sınav stresi
-
@duranvarlık ben taratmanizi oneririm İçişleri Bakanlığına başka bir kurum sınavı için başvuru yaparken arayip sormuştum taratilmasini istiyorlar özellikle.e devletteki mezuniyet belgesini istemiyoruz demişti ayrıca.bu bu sınav için de gerekiyor mu bilemem ama riske almamak en güzeli
-
@duranvarlık hocam CamScanner uygulaması var telefona yükle hocam tarıyor hemen
-
arkadaşlar sisteme giremiyorum şu an aynı sorunu yaşayan var mı sadece ben de mi problem var acaba
-
Başvuru tamamlandı dedi, sonra eksiklerimi kontrol et dedim. Bu sefer hiçbir şey yapmamışım gibi eksik dedi. Güncelle deyince de boş sayfa yolluyor. Fakat yine de kırmızı olarak tamamlandı diyor. Şimdi ne oldu benim başvuru?
-
@nfs hocam mail at asbu ye tc ni yaz sana geri donuyorlar basvuruda problem olup olmadigina dair
-
@teklif-eğrisi 2 kere daha deneyince oldu. Diplomayı pdf yükledim falan. Bir şekilde hallettim sağolasınız.
-
Başarılar diye mail geldi galiba oldu