İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
pek tutulan bir meslek olmasa da bir birinden bağımsız 8 puan türü ve doğru düzgün sonuçlanmış bir alım olmaması sebebiyle 88 civarı bir puan ile kapatacağını düşünüyorum
-
Sgk ve vdk nın açıklamaması yazık etti birçok arkadaşımıza önümüzdeki iki haftada ikisi de açıklanırsa sınava katılabilme hakkı elde eden arkadaşlarımız çok avantajlı olacak
-
@pnyx-cratos 87,21664 kurtarır mı dersin dostum
-
85-86 bandı diyorum.Düşük olur fazla olmaz.
-
86.5 diyorum
-
İl göçün taban puanının belli olmasıyla merkez göçün taban puanı da belli olacaktır aynı puan türleri olduğu için... Şöyle tahmin yürütürüm il göçün taban puanının üstüne en az 2 puan ekleyin alın size merkez göç taban puanı
-
Liste ne zaman belli olacak arkadaşlar?
-
@dellafeu salı günü
-
@iktisatcikiz teşekkürler
-
Umut dünyasi resmen su ilgoce basvurum ya
-
@rootofallevil hocam fark 2 puandan daha fazla olur il göçe başvurmayıp göçe başvuranları da hesaba katarsak fark artar
-
Arkadaşlar şimdi face de paylaşılan geçmiş yıllar da çıkmış il göç soruları dosyasına baktım da hiç muhasebe sorusu yok muhasebe çıkmıyor mu bu sınav da daha önce bu sınava girmiş arkadaşalr konu dağılımı nasıl oluyor Aydınlatırlarsa bizi güzel olur
-
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler *
-
@ua1905 Hocam bi ilana bakın zahmet olmazsa dicem de alınmayın ama.
-
@denetcii Baktım ama buraya yazdıktan sonra neyse olur arada böyle dikkatsizlikler
-
Nerede kaldı bu liste yahu
-
@moonlight mail atıyorum dönmüyorlar vallaha meraklandık
-
Liste belli olmadı mı henüz liste sonucuna göre merkez göçe başvuracağım 86 küsürde il göç kapatırsa merkez göçe başvurmayacam
-
@rootofallevil belli olmadı hocam beklemedeyiz
-
Hala neden açıklamadılar? İl göçü arayan var mı ya da bir duyum alan ?