İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Liste açıklanmış
-
arkadaşlar bu listedekilerin kpss puanları 2017 yılına mı ait yoksa 2016 yılı olan varmıdır?
-
Adamlar 98le il göç e başvurmuş bu millet şaşirmiş ya. Il göç bu il göç. Merkez göç filan mi sandilar nedir
-
Link atabilir misiniz?
-
listeye nasıl ulaşcaz arkadaşlar duyurularda bulamadım
-
Ya KPSS p36 puanım 90 ama listede yokum bu nasıl oluyor anlamış değilim
-
@25torsteinn, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
listeye nasıl ulaşcaz arkadaşlar duyurularda bulamadım
-
Ne yapmam veya nereye müracat etmeliyim başvurunuz başarılı diyordu şu anda listede adım Yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@barocan 2016' nın geçerliliği yok hocam , bütün puanlar 2017'ye ait.
-
Ama başvuruda direk KPSS 2017 demiyordu ki madem sadece 2017 geçerliydi sistem neden başvuruma onay verdi???
-
Sınavla ilgili detayları yazımız içerisinde bulabilirsiniz dostlar.
https://www.tercihiniyap.net/haber/il-goc-uzman-yardimciligi-puanlari-aciklandi
-
@barocan 2016 puani 1 yil gecerliydi zaten
-
@barocan osym sifirladi yani 2016 puanlarini ve goc idaresi de belirtmek zorunda degil.herkesin malumu 2016 puanlarinin çöp oldugi maalesef:(
-
İl göç 87 ile kapatmış diğerini düşünmek istemiyorum
-
Anladım sağlık olsun yapacak bi şey Yok o zaman girecek arkadaşlara hayırlı olsun
-
Liste açıklanmış. Attiginiz o kdar iftira boşa gitti sabırlı olun azıcık. Ayrıca isteyen istediği sınava istediği puanla başvurabilir. Sizi ilgilendiren bir durum yok..
-
@aroma Merkez göçe başvuracağım diyerek il göçe başvurmayım diyen olmaz aksine kesinlikle başvururlar önden bi deneme niyetine. O yüzden benzer puanlarla kapatır diye tahmin ediyorum. İl göç de yeterince yüksek kapatti zaten daha nereye yükselecek.
-
Listenin başındaki mehmet çalhan arkadaşın SGK teftiş olmamışmıydı.
-
@shady1 hocam 98 olmasa da yüksekçe bir puanla başvurdum çünkü şuanda işsizim ve her fırsatı değerlendirmem lazım merkez-taşra ayrımı yapacak lüksüm yok, evdekiler ekmek getirsin diye elime bakıyor tabi bu işin espirisi ama gerek aileden gerekse çevreden okudun işsiz kaldın boş boş bekliyorsun der gibi duruyorlar.
-
sınava gerçekten girecek olanlar başvursa keşke sürekli alan puanlarında fazla fire vermiyor genelde lisedeki elemanlar, fakat p1-2-3 tarzı puanlarla alım yapan kurumlarda aşırı derecede fire oluyor bu duruma çok sinir oluyorum