İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@buhara kimsenin ifita attığı yok olanı konuştuk. Ki liste açıklanmasaydı içimizs sinmemesi de gayet doğal!
-
400 kişi içerisinden
20 aday KPSS P6 puanı ile
1 aday KPSS P7 puanı ile
61 aday KPSS P16 puanı ile
146 aday KPSS P21 puanı ile
15 aday KPSS P26 puanı ile
88 aday KPSS P31 puanı ile
17 aday KPSS P36 puanı ile
52 aday KPSS P41 puanı ile başvuru yaparak katılmaya hak kazanmıştır.KPSS P21 Puan Türü Nasıl Hesaplanır?
Genel Yetenek: 0,15
Genel Kültür: 0,10
Hukuk: 0,15
İktisat: 0,20
Maliye: 0,40 ağırlığa sahiptir. -
@antimülakat inşallah sgk açıklanır da biraz daha az kişi gireriz sınava
-
@black Sana der gibi duruyorlarmış, bana diyorlar
-
@asya İlk gelen duyurada zaten daha sonra erişime açılacak diye bisi yazıyordu. Neyse tartışmaya gerek yok. Ben kendi sınav sonucumu sorup yanıt alamadım yani inşallah tecrübe etmenize gerek klmaz, ilk sinavinzda kazanırsınız.
Bu arada yasal olarak açıklamak zorunda değiller. Şeffaflık dersen o ayrı tabii. Ama onun da bir hükmü yok
-
Liste merkez goc hakkinda fikir vermiş oldu. 280. adayın puanı 88,06
-
@safitürk69 yok hocam siz deyince baktım kazan kimse başvurmamış, duyarlı arkadaşlarmış öyle bir hata yapmamışlar
-
@pirinçkimirinçki mezun olalı çok olmadı ve kpss de iyi alıp sınavlara vs girince ailem pek ses etmiyor ama çevremde ufaktan laf sokanlar oluyor, hayır sanki ilan vardı da biz mi başvurmadık darbe oldu ohal vs derken alımlar bir süre durdu şimdi de ağır aksak ilerliyor ben ne yapayım.
-
@ilanmılano merkez göçe başvurcam diye başvurmadim listede yer kaplamak adına başvurulmaz malum başvuru ücreti var .ayrıca bu mesleğişi taşrada yürütmek zor bence çalışanlardan biliyorum. Herkes ilanszliktan her yere başvuruyor haklı olarak
-
@aroma Tebrik ederim hocam ama merkez isteyen bir aday için sınav tecrübesi açısından gayet iyi bir fırsat. Pek kimsenin kaçıracağını düşünmüyorum. İşe girer çalışır anlamında demiyorum ama deneme amaçlı sinava giren çok olur.
-
@ilanmılano hocam listede bddk kik'te mülakata kalan adamlar var bunlar il göç hatta merkez göçte çalışacak mı ya da buraları isteyecek mi hiç zannetmiyorum. Gerçekten ilginç 90+ bile alsan nefes alan kuruma başvurmak zorunda hissetmek
-
Kamu ve hukuk ağırlıklı alması gerekirken en fazla kişi maliye puanıyla girmiş kurumlar puan türü seçerken neyi dikkate alıyo acaba
-
@maxmin Merkezde belki çalışırlar ama ilgöçde normalde zor dayaniyor insanlar
-
Para yatırmayı denedim içerden 40 tl kesiyor.Atm ye iban no sığmıyor eft yapsak ne olur acaba ?
-
Vallaha yaptım eft
-
arkadaşlar sınav saat 10.00 da doğru değil mi ? uçak bileti alacağımda teyit ettirmek istedim size
-
Parayı yatırdıktan sonra yapacağımız bir işlem var mı ?
-
@pnyx-cratos dekontu mailde yollanan adrese göndermek gerek sanırım
İl göç uzmanı tüm illere atanabiliyor mu ? Rotasyon da var sanırım ? -
@pnyx-cratos nasıl yatırdınız hocam eft mi ?
-
arkadaşlar eft için ek 40 lira istiyorlar , bankamatikten gönderemedim gönderen varsa aranızda yardımcı olabilir mi