İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@harristodaro bu konuda sürekli rahatsız ediliyorlardır bence mail atacaklar
-
Bu tip sınavlara telefonla vs girebiliyormuyuz ?
-
SOn 10 gün️. Bu sınavda da Ankara’nın taşına bak gözlerimin yaşına bak, eserimi söylemek istemiyorum ️
-
Hoc calismayan ve calismayi da dusunmeyen kimler var
-
@orhanskrc yakında sınav giriş belgesi yayınlarlar muhtemelen izin vermezler ama çok takmaya gerek yok sonuçta çoğu şehir dışından gelecek ya telefonu kapatıp kürsüye koymanız istenir ya da en kötü bir emanete bırakırsınız. Bazı kurum sınavları bu konuda çok esnek ama burada üniversite yaptığı için içeri almanıza izin vermezler diye düşünüyorum, gözetmenler kurum personeli olursa belki bir esneklik sağlarlar.
@asya benden de Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara gelsin
-
Bunun cikmis sorulari nerde arkadaslar ben mi göremedim?
-
@shady1, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Bunun cikmis sorulari nerde arkadaslar ben mi göremedim?
-
@aslan-reyiz Allah razi olsun
-
arkadaşlar il ve merkez göç hakkında çok fazla bir bilgim yok. çıkmış soruları referans alarak çalışacağız elbet ama merak ettiğim bir şey var. önceki yıllar da hangi üniversiteler yapmış bu sınavı bu sene yapacak olan üniversite ilk mi? tecrübeli arkadaşlardan bir yardım alabilir miyiz?
-
@yasaklı
2015te Ankara üniversitesi yaptı
Geçen alımda Yıldırım Beyazıt üniv
Ankara sosyal bilimler ise ilk kez yapıyor -
@drago 2015'teki Ankara üniversitesinden önceki sınavı da gazi yaptı diye biliyorum. hacettepe ve odtü dışında tüm ankara üniversitelerini deneyecek kurum
-
@islimbot galiba deneyecek
-
Kaymakam olan yok mu aranızda ️
-
Sınav giriş belgelerimiZ ne zaman yayınlanacaktı?
-
@asya bu hafta
-
Ne kadar da sessiz bir grup ️
-
uluslararası kuruluşlar ile alakalı güzel bir notu olan varsa paylaşabilir mi ?
-
@iso22 e posta adresinizi atarsanız göndereyim
-
@asya ya herkes cok calisiyo ya kimse calismiyo bence ıkincisi
-
@shady1 valla ben çalışıyorum baya ciddi önem arz ediyor benim için bu sınav ️