İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@alicnplt94 tamam hocam baktım şimdi B kısmının içindeymiş ben o kısımdan da 20 soru geliyor sanmıştım
-
Ne olaylı bir sınav oldu ya hayırlısıyla bi gireydik
-
@asya :):):) başvuru aşaması böyle ise bence sınavı korku filmi gibidir :):)
-
@accosator bence En korkulusu mülakatı olur
-
@asya haliyle öyle olur :):)
-
@alicnplt94 parayı yatırmayanlar için bir yarın bir hatırlatma maili atacaklarmış eğer mail gelmezse bilin ki yatırdığınız parada sıkıntı yoktur ellerine ulaşmıştır. Bu dekontu mail atmak biraz hikaye sonuçta ben parayı yollamışsam dekontu atmasam bile mağdur etmezler sınava alırlar.
-
Arkadaslar sinav konulari arasinda pasaport kanunundan bahsediliyor. Ilanda yabancilar hukuku yaziyo sadece. Yabancilar hukukunun icinde mi pasaport?
-
@magduriibfli Normalde yazmıyor dostum ancak Pasaport Kanunu'ndan soru geliyor. O nedenle okumakta fayda var.
-
@paretowilfredo tesekkur ederim hocam. Bir de ilanda " Yabancilar hukuku, 04.04.2013 tarihli ve 6458 sayili Yabancilar ve Uluslararasi Koruma Kanunu " bu tek bi kanun mu iki kanun mu muallak orasi sanki biraz ?
-
@magduriibfli Tek kanun dostum kanunun tam adı bu.
-
@paretowilfredo o zaman bu yabancilar kanunu + pasaport kanunu sorularin %20sini olusturacak oyle mi hocam?
-
@magduriibfli Doğrudur dostum.
-
@paretowilfredo ilani siz hazirlasaniz daha iyi olurmus valla. Bi ilan yayinliyolar arkada 50 tane soru birakiyolar. Tekrar tesekkur ederim
-
-Uluslararası hukuk,
-İnsan hakları,
-Yönetim bilimi,
-Siyaset bilimi,
-Siyasi tarih,
-Türk dış politikası,
-Uluslararası ilişkiler
-Uluslararası kuruluşlarDaha önceden bu sınava girenler bu alanlardan toplam kaç soru geldiğini hatırlıyorlar mı?
-
@luthor calismak istemiyosun bunlara demi
-
@shady1 valla hiç içimden gelmiyor yalan yok:)İnşallah 4 5 tane falandır diye dua ederek sordum
-
@luthor bizi il göç e talim ettirenler utansın
-
@shady1 Daha nelere çalışmamız gerekecek bilmiyorum.Alan diye girdik bulaşmadığımız mevzuat kalmadı.
-
@paretowilfredo hocam bu pasaportla Yabancılar Kanunu dışında; türk vatandaşlığı kanunu, yabancıların çalısmasıyla ilgılı kanun, harçlar Kanunu, bunlardan da münferiten soru geliyor galiba. Facede bu sınava giren bir arkadaş 16 sı pasaport ve Yabancılar kanunundan demiş de kalan 4 de diğerlerinden mi
-
@luthor valla öyle . Hele pasaport kanunu 1950de kabul edilmis. nelerle ugrasiyoz hey yarabbim