İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@shady1 pasaport kanununun zaten çoğu maddesinde mülga yazıyor
-
@asya, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@shady1 pasaport kanununun zaten çoğu maddesinde mülga yazıyor
-
-
@asya Doğru olabilir dostum hatirlayamiyorum net olarak ben gireli epey oldu sinava ama boyle bir taze bilgi var ise tabi ki calisin ihmal etmeyin 1 soru 1 sorudur tek dogru tek puan bazli sinavda.
-
Göç süreler
https://yadi.sk/i/Icsy5A0h3Rd9PE
6458 sayılı yabancılar kanunu soru cevap ( güncel değiş.dikkat!)
-
@paretowilfredo aynen öyle bakmakta fayda var
-
Arkadaşlar geçen yıllarda çıkan soruları hatırlayan var mı paylaşalım
-
@johnnash geçmiş iletilere bakın paylaşılmıştı
-
arkadaslar sinav ucretini halkbank subesinden masrafsiz yatirabiliyor muyuz
-
http://sinav.asbu.edu.tr/tr/duyurular burada sınava ilişkin duyurular yayınlanıyor bakmanızı tavsiye ederim.
@ezekiel-hghar evet hocam duyurularda da belirttiği üzere banka ile anlaşılmış masrafsız yatırılabiliyormuş.Havale, eft yapan arkadaşlar hesaplarını kontrol etsin hesap adını yanlış yazan olduysa para iade ediliyor. Bende yanlış yazmışım para geri döndü hesap adı olarak, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi yazdığımda kabul etti bilginiz olsun böyle bir sebepten mağdur olmayın
-
@black tesekkurler hocam saolun
-
@black ben iş bankasından eft yapıyorum hocam ama 5 tl eft ücreti kesiyor. Yanlış mı yapıyorum ki acaba
-
@aliyar-bey araklı banka olduğu için normal hocam ben de ziraat mobilden yaptım 3tl kesti
-
@drago farklı banka
-
@aliyar-bey halkbankasına bizzat gidip yatırırsanız kesmiyormuş ama bankadan eft yaparsanız, eft yaptığınız banka bir ücret kesebiliyor bazı bankalar o ücreti de kesmiyor
-
Parayı yatırdık, mail olarakta gönderdik ama işlemlerin tamamlandığına dair bir bilgi verilecek mi acaba? Siteye de yazmışlar mail gönderdikten sonra aramayın diye fakat mailler bazen ulaşmayabiliyor inş bi aksilik yaşanmaz
-
@harristodaro parayı yatırmayan veya dekontu yollamayanlara bugün mail atılacak eğer mail gelmez ise işlem tamamdır, bence dayanamayıp işlemi tamamlayanlara da mail atarlar
-
Arkadaşlar para yatırdıysanız dekontu saklayın hak talep edebilirsiniz problem yaşanmaz ne diyecekler mail gelmedi mi saçma bir şey olur
-
-
@black atsalar iyi olur yani sgk dan dolayı süreç hakkında olumsuz düşünür oldum artık içimize isledi