İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
arkadaşlar bu paylaştığım bağlantı metni şeklinde çıktı ama üniversitenin açıklaması sınav yerine ulaşım ile ilgili
-
@deftoness çok teşekkürler hocam
-
@iso22 aştiden ankaray ile kızılaya gidin oradan 185 numaralı otobüse binin tapu kadastro durağında inin yürüyerek 10 dk da üniversiteye ulaşıyorsunuz. Telefonunuza ego uygulamasını indirirseniz otobüsün güzergahlarına bakabilirsiniz. İneceğiniz durak tapu kadastro durak numarası:12138
Buradaki adreste de anlatmış http://sinav.asbu.edu.tr/tr/duyuru/sinav-merkezine-ulasim
-
BAŞarılar Göçcüler️
-
Sınav pazar daha var germe bizi
-
@denetcii ben yarın sabah yola çıkıyorum da ne olur ne olmaz️
-
@asya hocam bu meslegi neden bu kadar cok istiyosun
-
@shady1 yıllardır sınavlara girmekten usanmıştır çünkü, di mi asyacım :):)
-
@shady1 bence alternatifi yok. Mesela SGK beklemiyor öyle hissettim
-
Daha önce mülakatlar ve sınavlardan elendiğim mezun olalı 4. Yıla girdiğim ve yazım evleneceğim için istemiş olabilir miyim️️ Başka lüksüm yok yani bu sene p48puanım da güzel ama kimbilir ne zaman alım olacak artık beklemekten yoruldum
-
Önceki iletilerde gozume caprmisti ama göremedim tekrar sınava kalem vs goturecekmiyiz yoksa kendileri mi verecek ?
-
@dikey Verecekler hocam.Giriş belgesinde yazıyor,
-
Şehir dışından gelecekler için kantin vs açık olur mu emanet çantayı emanet verebileceğimiz?
-
@drago illa ki olacaktır dostum. Sonuçta biliyorlar il dışından gelecek adaylar olduğunu.
-
@la-casa-de-papel mailime az önce cevap vermişler bilgilendirme için teşekkür ederiz diye. olması için çalışma yapacaklarmış
-
Ben de bir stres oldu bakalım inşallah boşa gitmeyiz özellikle şu kamu uluslarası vs kısmı korkutuyor alan zor gelirse işimiz zor
-
Ankara'nın en bilinmedik yerlerinde sınav yapmakta göç idaresine mahsus olsa gerek. Her yıl bir üniversiteye sınavı yaptırmayı adet edindiler. Gazi ile başladı, Sonra Ankara, Yıldırım Beyazıt, Ankara Sosyal Bilimler diye gidiyor. Sanarsın Mit'e atama yapılıyor. Sorular sızmasın diye her yıl değiştiriliyor. Ne var yani bu kadar bürokrasiye. Bir üniversiteye ver gitsin şu sınav organizesini.
-
@antimülakat oyle deme hocam il göç biliyosun bakanlığın gözdesi
-
@shady1 Göç Bakanlığı duyumumu aldınız hocam >:) 2015 gibi bende almıştım o duyumu da maalesef olmadı!
-
@antimülakat En azından çsgb gibi Ankara'nın en uzak noktasında sınav yapmıyor bu da bir teselli hakikaten adamların merkezi lokasyonlarda yeri varmış niye özellikle en uzak olanı seçmişler ki?