İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@asya, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@orhanskrc tabiki
Birkaç yerde kurumun muvafakat vermesi gerektiğini falan okumuştum da o aklımı karıştırdı.
-
@brzezinski benim ilgöç olan bir arkadaşım daha bir yıl çalıştı belki idari hakim oldu sonra
-
@asya Valla o hakimliktir diye belki bu dediğim yeni bise degil kurum diğer uzmanliklara geciste muvafakat vermiyormus kaldi ki hakimlik 657 e tabi degil onun için muvafakat gerekmez
-
@brzezinski sanmıyorum ilgöçten guya ve Merkezi uzmanlıklara geçen çok insan duydum
-
@asya idari hakimliğe verirler de guy, sgk filan pek sanmıyorum. Geçemeyen çok duydum.
-
@genclerbirlikli önce bir sınavı kazanalım sonra mülakatı geçelm de şimdi bunları düşünemeyeceğim️. Zaten olası bır guy mhuy alımı plursa ilgöçü kazanan adamların çoğu belki de işbaşı yapmadan onlara geçecek
-
@asya haklısınız ama bir çok arkadaş boyle diyor, önce bi işim olsun da gerisine sonra bakarız, işim olsun yeter vs sonra mesleğe girince sizlanmalar artıyor kaçış yolu aranıyor hayırlı olan neyse o olsun hakkımızda.
-
@genclerbirlikli insanoğlu hocam bu tabiatı hep daha fazlasını istemeye müsait ️.
-
89.17398 açıklandı
-
@denetcii merkez göç mü?
-
@genclerbirlikli geçen sene az ilanda bile bekleyen idealist Türkiye dereceli bir sürü kişi yerleşemedi mülakatlar sonucu. Süreçler de uzadıkça uzuyor. İdealist olan bekleyen açıkta kalıp, kurumlar 5 kişilik alıma çıkınca kimse ne olur yarın düşünemez oldu hakikaten.
-
@asya evet hocam yanlış yere yazmışım
-
@denetcii bende heyecan yaptım ne açıklandı diye ️
-
@asya @denetcii bu sınavda kaç soru geliyor biliyor musunuz?
-
@pershing 100 soru 60 alan 20 mevzuat 20de muhtelif dersler
-
Heyecan var mı hazır mıyız göçcüler
-
@asya gördüğum kadariyka burda bir tek sen calistin , sen hazırsın sana başarılar dostum
-
@shady1 vardır hocam çalışan illaki. Ama Allah için ben sınavın hakkını verdiğimi düşünüyorum ️. Gerisi Allaha emenat
-
şimdi nasıl gidilceğini tam hala bilmiyoruz dimi kızılaydan veya aştiden
-