İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ygndz bölüm uluslararası mı hocam?
-
Arkadaşlar mülakattan çiktim. Kisaca bilgi veriyim. Komisyon uyeleri gayet kibardi. Hal hatir sordular ilk once biraz rahatlattilar:) kasinti bi ortam yoktu. 1 tane de kadin vardi aralarinda, bunu da sevdim:) giriste isim kontrolu yapan bey de cook iyiydi baya muhabbet ettik heyecanim yatisti. 10 dk falan surdu benim mulakatim. Mevzuattan sorular geldi uluslararasi iliskilerden geldi. Turkiye ekonomisinden 1 soru sordular. Ve ingilizce konusturdular:) boyle..hakkimizda hayirlisi olsun.
Not: Dun 4 kisi gelmemis bugun 7 kisi yoktu -
Bu arada mulakati bitenleri ayri bi yerden disariya cikariyolar gidemedim cikista kader arkadaslarimin yanina:/
-
@1903bjk Bugün 2 veya 3 kişi gelmedi. Sonradan geldiler
-
@buhara
Öyle mi?
Ben sordugumda 7 kisi yoktu. Son siralarda olanlar gec geldi demekki. -
@buhara size de sordular mi ingilizce hocam ?
-
@1903bjk Evet
-
@shady1 İngilizcen var mı dedi, yok diyince sormadı. Alan ve kanunda sormadı sayılır
-
Arkadaşlar yarın ki mülakatlar 13.00 da başlayacakmış.az önce beni aradılar. Başka aranan var mı.
-
@çekonomisssst Evet arandım bende.
-
@dumanli sabah ilklerde girecektim ben tum hepsi mi oyle oldu
-
@dikey öyle söylendi 13.30 da başlayacak internet sitemizi takip edin dendi.
-
beni aramadilar,sebep soylediler mi?
-
@madxd hayır söylemediler.
-
@çekonomisssst ogleden sonra yetistirebilirler mi? herkesi kisa tutuyorlar o zaman
-
@madxd bilmiyorum.
-
@madxd yetişir hocam arada çay kahve molası bile verirler sgk denetmenlikte komisyonlar günlük 40 kişi alıyordu komisyonlardan biri öğlene kadar bitiriyordu bazısı 15.00 gibi bitiriyordu. Burada 23 kişi var kişi başı en fazla 10 dk sürse 230 dk yani 13.30 da başlarsa 17.30 da biter. Ayrıca mülakattaki 10 dk mülakata giren aday açısından nereden baksanız bir 30 dk ya denk geliyor çok uzun bir süre
-
Beni aramadılar napıcaz şimdi herkes mi 13.30
-
@claark Arkadaşlar hızlı cevap verin lütfen ona göre bileti değiştirmem gerekecek herkes mi 13.30
-
@claark ustat benide kimse aramadi ama duyurulurda 13.30 yazdigina gore bu herkesi baglar