İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@elinor-ostrom o açıdan demedim yani bu iptal etme anlamında soru iptali gibi bir şeye karşı kapılar şimdiden kapanmış anlamında
-
neden ayarlanmıs olsun ya cidden uzuluyorum boyle seyler okuyunca ben sınav acıklandıgından beri calısıyorum ugrasıyorum caba gosteriyorum o gece sabaha kadar tekrar yaptım sırf bir günde acıklandı diye neden benim emeklerim yada listedeki arkadasların emekleri hice sayılıyor. Yapmayın boyle arkadaslar girmeyin kimsenin hakkına 70le kapatan bir sınav değil üstelik bu sınav 86yla kapattı. Bu sınava giren herkes cok basarılı zaten
-
@melikesysl ben galiba yanlış anlaşıldım
-
@yasaklı hocam belkı soylemek istediğiniz baska birseydir ama tarafımdan bu sekilde anlasıldı ve cidden uzuldum
-
tekrar açıklayayım madem her şey ayarlanmış derken ne zaman açıklanacak sonuçlar, duyuruda ne yazacak, kazananlardan hangi belgeler istenecek, ne zamana kadar gönderilecek bunu kastetmiştim arkadaşlar yoksa isim listesi önceden hazırlanmış demedim. sizin gibi bende neredeyse kanunu ezberledim emeğinize lafım yok başka yerlerde hatalar yaptık demekki. demem o ki, itirazlar pek sonuç vermeyecek gibi
-
@yasaklı itirazlardan kastım da hatalı olduğunu düşündüğümüz sorulara yapılan itirazlar bunda da yanlış anlaşılmayalım
-
@yasaklı sorular insallah acıklanır da bu belirsizlik biter cunku cok yanlıs hatırlanıyor sorular bunu kabullenmek soruların gercekte sıkıntılı oldugunu kabullenmekten daha zor geliyor galiba
-
Dünden bugüne rast geldiğim 2 adet ihtilaflı soru vardı yanlış hatırlamıyorsam. İlki iktisat sorusu 1500lü olan, benim hatırladığıma göre soru kökü açıktı ona itiraz olsa bile sorunun iptal edileceğini düşünmüyorum(yanlış yaptım bu arada o soruyu)
Diğer soru da hukuktaki Kusurluluğu Etkileyen sorusu; onu hala anlayamadım ben, hocaya sordum görevi ifa dedi, ama kabul edilen cevap haksızlık yanılgısı sanırım. (Onu da yanlış yaptım bu arada) -
@yasaklı Anladım hocam şimdi demek istediğinizi
Bazen seçtiğimiz kelimeler yanlış anlaşılmaya sebep olabiliyor -
Hayırlı olsun arkadaşlar. Darısı mülakata olsun inşallah.
-
Arkadaş soruyu tam hatırlayan var mi? Benimhatirladigim hangi harcanabilir gelir düzeyinde tasarruf pozitif olur demiyor muydu?
-
@dellafeu hocam hazırladığınız soru koku nedir?
-
@lewiscook evet böyleydi soru kökü fakat soru bende bulanık görünüyordu.Pozitif eğimli bi doğru vardı 300 den çıkan küçük bi üçgen vardı ortasında 10 a 8
-
@lewiscook hangi gelir düzeyinin üzerinde pozitif olur diyordu hatta ilk başta bana da saçma gelmişti 3 şık da doğru olabilir diye ama dikkatlice okudum "üzerinde" ifadesi geçiyordu zaten diğer türlü en yüksek olan şık seçilirdi sorunun anlamı kalmazdı.
Bence sınav kolay gibi gözüküyordu ama ifadeler yanıltıcıydı bazıları da muallak da bırakıyordu bazı arkadaşlar erkenden çıktı ve muhtemelen hızlı okudukları için yanlış sayıları arttı.
-
@dellafeu Soruda sorulmak istenen kusurluluğu etkileyen sebepler (yani hem ortadan kaldıran hem de kusurluluğu azaltan sebeplerdi ) Görevi ifa kusurluluğu ortadan kaldırırken, haksızlık yanılgısı diye kusurluluğu azaltan bir sebep yok ama bu şık yerine Hata deseydi dediğiniz gibi soru iptal edilmesi gerekirdi.Bu yüzden soru doğru
-
Arkadaşlar bu istenen belgeler arasındaki TC beyanı dediği boş kağıda yazıp onu mu yollucaz
-
İnsan kaynaklarını aradım ve sorulabilecek şeyleri sordum;
1.E-Devlet mezuniyet belgesi kabul edilmiyor dedi bana.Noter onaylı ya da kurumdan onaylı istiyorlar.(arayıp tekrar soran olursa iyi olur ben çok soru sordum diye geçiştirmeye çalıştılar)
2.Tc kimlik no beyanı için nüfus cüzdanının fotokopisini çektirip kağıda yukarıdaki bilgiler şahsıma aittir yazıp imzalayacağız.
3.Gvs formunda alt kısımda kimlik veriliş nedeni,veriliş tarihi ve verildiği yer kısımları var.Yeni kimlik kartı kullananlarda bu bilgiler kaldırıldı.Telefondaki kişiye sordum oda başka birine sordu ve arkadan şöyle bir cevap geldi;bulsun bir yerden yazsın :):)Nereden bulacaksam artık.E-devlet üzerinde de yer almıyor bu bilgi.En son eski kimlikteki bilgileri yazın dedi ama bu cevapta geçiştirmek içindi.
-
Yeni kimlik kartı kullananlar için;
1.Kimlik veriliş nedeni;kayıp,yenileme,değiştirme
(Hangi amaçla aldıysanız)2.Kimlik veriliş tarihi;kimlik kartının üzerinde yer alan son geçerlilik tarihinden 10 yıl geriye sayıp çıkan tarih yazılacak.
3.Kimlik veriliş yeri;Hangi nüfus müdürlüğünden aldıysanız oranın il-ilçesi
-
@luthor tbmm nin sitesinde gvs formuna ilişkin açıklamalarda şu yazıyor
"Nüfus Cüzdanı Sureti ile ilgili bölüm Nüfus Cüzdanı bilgileri ile aynı olacak (“Kütük Sıra No” bölümüne “Aile Sıra No” yazılacak), yeni Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı kullanan adaylar Kimlik Kartlarında yazılı bilgileri formda yer alan ilgili alanlara yazacak diğer alanları boş bırakacaktır."
Yani doldurmaya gerek yok siz boş bırakıp yollayın bir sorun olmaz. Yalnız memurun cevabı bombaymış ne demek bir yerlerden bulun o bilginin peşine mi düşeceğiz -
@ilanmılano, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Benim olmamış 75 mi aldım acaba Kazananlara mülakatta başarılar
Açıklandı puanlar 75 almışım