İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@RootofAllEvil inşallah hocam kamulu puan olmazsa şayet büyük ihtimal ben gıremem, bakalım bekleyip göreceğiz umarım yanılmayız da kamulu puanda olur.
-
@sofuoglu walla dostum KGK'yı tutturamadılar... bu sene çok süpriz görebiliriz gibi geliyor ya bana...
-
p48 74 sıralama 10binlerde olası bir ilgöc sınavına sıralamaya girme durumu nedir ?
-
@Okahraman07 8-10 bin kişinin çağırılacağı bir sınavda mümkün olabilir
-
Kurumlar baya bi talepte bulunuyorlarmış. bakalım inşallah açarlar.
-
@Keymarsh. Valla kardesim kgk gecen senede tuhaf bir puan turunden aldi yuzde 60 yds olan bir puandan aldi o yuzden kgk bir olcu degil diger kurumlardan ben cok buyuk surpriz beklemiyorum
-
@Kutyler Eyvallah kardeşim inşAllah.
-
merhaba arkadaşlar kaç gündür kafama takılan bir konu var sizinde fikrinizi öğrenmek istedim.Sgk denetmenlik için yeni ilana çıktı ve direk puan türünü belirtti ve mülakatla alım yapacak böyle bir durum il göç içinde olabilir mi? yazılı sınav için 20 katını çağırıyodu şimdi mülakat yapar 4 katını çağırırsa sıralamaya giremem büyük ihtimal.Ona göre bende hayatımı düzenlicem tesekkürler şimdidedn
-
@ilyadaaa sgk denetmenliği alımı sürekli bu şekilde yapıor değişen bişi yok. İl göçde rütin şekilde gelecekdir.
-
@Pozitif ben sgk denetmenliğinin sinav şeklini bilmiyorum teşekkürler cvp verdiğiniz için rahatlamış oldum kaç gündür takılmıştım bu konuya
-
@ilyadaaa hocam ayrıca yine 20 katı olur içiniz rahat olsun para yatırma olayı varken 4 katı cagircaklarini sanmam
-
@ilyadaaa İl göç bu kadar özellikli bir mevzuata sahipken sadece mülakatla alım yapmaz bence. Sınavda zaten ciddi şekilde kişiyi eliyor mevzuata hakim olamayan. Ve mevzuatı bilen aday istiyor kurum. O nedenle 20 katı ve aynı sınav usûlüne devam edileceği kanaatindeyim ben de.
-
@paretowilfredo hocam il göç için kamu-uluslararası ilişkiler ve p48 ağırlıklı puan türlerinden mi ilana çıkar dersiniz yoksa sgk gibi şaşırtıp(p23 gibi) farklı bir varyasyon deneyebilir mi
-
@sofuoglu bir kaç puan türü seçeceğinden herkesi tatmin edecek puanlar seçeceğini düşünüyorum. Kamu Uluslararası İlişkiler içerikli puan seçebileceği gibi dengeli puanlardan da koyacaktır muhakkak. P48 olmasa dahi bu dengeli dağılımı olan 23 gibi bir puan olacaktır.
-
@Nameless o da doğru
-
Peki ilanla ilgili duyum var mı
-
Resmi Gazetede bir duyurudan bahsetti arkadaslar burdan devam edelim süreci takip etmeye sanırım il göç için bir kadro ihdas olunmuş daha ayrıntılı bilgisi olan var mı durumla ilgili
-
@siyahbeyaz göremiyorum nerede acaba?
-
@WilliamNiskanen 2017 sonrası alımlar başlığında
-
yakın zamanda insan kaynaklarımdan aldığım duyum 1 yıl içinde alım olmayacağıdır. Bekleyen arkadaşlar için kötü bir açıklama olduğu aşikar ancak birebir böyle söylendi.. hesabımı inceleyen arkadaşlar yalan bilgi vermeyeceğimi anlarlar. kolay gelsin..