İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ilanmılano hocam iyi de ödemesi ileri de yapılacak ise sözleşme yapılmıştır sözleşme geçerli olabilmesi için fiyat belli olması lazım satış sözleşmesinin kurucu unsuru sonuçta düşününce fiyatı artan bir şeyi eski fiyatından almış olucam borç azalmaz mi benim mantığımda yanlis olan ne ya da
-
@beşiktaş1903 2 si ayrı sorular
-
@beşiktaş1903 Hocam tersten dusunuyosunuz yada ben yanlis hatirliyorum ancak soruda ödemesi yapilacak degil tahsil edilecek seklindeydi kira disinda diger siklarin tümünde tahsilat alacak tarziydi bi tek kiracı olan kişi ödeme yapacaktı. Tabi bu benim hatırladığım yanlış da olabilir.
-
@beşiktaş1903 Hocam soru şuydu;
Anlaşma yapıldıktan sonra fiyatlar genel düzeyi artarsa bu durum iktisadi ajanlardan hangisi için olumlu sonuç doğurur?
Cevap olarak ödeme yapacak birini aramak lazım.Çünkü paranın değer kaybı bu durumda borçlu için olumlu sonuç doğurur.Oda sadece kiracı vardı.Digerleri bankada mevduati olan,borc vermis olan gibi siklardi. -
1927 teşviki sanayi hadi bir tanede benden gelsin
-
@denetcii zaten hepsi senden
-
@1903bjk inşallah mülakata kalırız da orda tanışırız️
-
@shady1 :):)
-
@shady1 ben kazanamadım da hocam belki birilerine katkım olur diye yazdım işte:)
-
@asya
Ben büyük ihtimalle kalamam mülakata ama inşallah diyelim -
@1903bjk inşallah kalırız güzel düşünelim
-
@luthor Bilmiyorum belki soruyu yanlis okumusumdur su anda animsamiyorum ama emin oldugum sorulardan di sanırım orda varlığı alan kişi olarak okudum soru da satan diyorsa zararlı çıkar eğer satan diyorsa benim ki yanlis
-
@denetcii niye negatif dusunuyorsun hocam kac yanlis çıktı ki
-
@beşiktaş1903 söylenenlere göre 20
-
@denetcii hadi hadi birak bu söylemleri. Sgk beklerken aradan il göç e atanacaksin
-
Daha emin olmadıklarım var kaldı ki bu sınav 78 den aşağı düşmez
-
@shady1 ikisini de kazansam ilgöç e giderim:)
-
Para arzı azalır P atrar para talebi degişmez . Yaptım o doğrumuydu kafam karıştı.
-
@denetcii yok artik denetmenlik olsun mulakata gelmem
-
@safitürk69 orda faiz diyordu hocam sanırım