İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Simdi baktim da Bm sorusu mesru mudaafa ile ile ilgili olan, B grubu E şıkkında tek istisnasi diyordu cevap o olacak. 2 istisnasi var imiş.
-
@ilanmılano + truman doktrini
- ingiltere kralının yetki sınırlaması
-
@gg + itilaf devletleri
-
@melikesysl 8yip uzun donem ikamet izni icin sart. Vatandaslik icin değil diye biliyorum ben de. O zaman o soruyu ne yaptiniz hocam
-
@shady1 bende onu yaptm da sartmış hocam ya
-
@shady1 bakanlar kurulunca var olan vatandaşlıģından çıkması istenebilir diye bir şık vardı ben onu yaptım.
-
@dellafeu Bende bunu yaptım ama salladım
-
@shady1 bende bakanlar kuruluyla ilgili sıkkı yaptım. Kanunda şartları arasında değilmis ama yine de boyle bir yetkisi varmıs bakanlar kurulunun.
-
Arkadaslar bir varlığı ileri de ödeme yapmak şartı ile almak gibi bi şık vardı enflasyon sorusunda malum fiayt ayarlanmis ama enflasyondan varlığın fiyatı artar satin alan karlı çıkar bu sık da doğru değil mi
-
@beşiktaş1903 ben onu kiraci yaptim. Cunku kiraci 500 liraya sozlesme yaparsa ve beklenmeyen bir enflasyon olursa o yine 500 odeyecek ve bu isten yarar saglayan kiraci olacak diye dusundum.
-
@denetcii nasi şartmis ya vatandaslik vermeden once türkçe mi konusturuyolar yani
-
@shady1 iyi konusmak değil yeterince konusabilmek sartmıs. Sıkta da bu sekilde geciyordu.
-
@beşiktaş1903 Ödemesi ileride alınacak satıştı hocam o şık. Yani alacaklı parasını ilerde alacak. Kiracı olma ihtimali yüksek
-
Yönetlme sorusunun cevabı da Kadrolaşma idi sanırım. Bu arada vatandaşlık verilmesi için Iyi olmasa da Turkce konusabiliyor olmak sarti var diye biliyorum. Sonucta almanya falan vatandaslik icin almanca dil yeterliligi istemiyor mu bizim Turkcemizin neyi eksik diye dusundum
-
@melikesysl Vatandaşlık mi soruyordu ikametle ilgilimiydi kesintisiz 8 yıl geçiyor biyerde ama emin olamadım hocam.
-
@ilanmılano ayırt etme gücüne sahip küçükler ibaresi yuzunden ben onu 1_2 yaptım
-
@ilanmılano yok hocam o soru uzun dönem ikamet izni sorusu değildi. Direkt Tc vatandaşlığı alma sorusuydu. O yüzden 5 yıl olan şık doğru. 8 yıl uzun dönem ikamet izni için şart vatandaşlık için değil
-
Oecd sorusunda da gat ve dünya ticaret örgütünün özelliği devardı içinde o soruda askeri diye bir şey okumadım bile direk isaretledim gerçekten ilginç bir sinav oldu
-
@yasaklı Benim bildiğim kadarıyla şıkta sadece 'Yaş Küçüklüğü' diyorsa o ifadeden Ayırt Etme Gücü olmayacak derecede yaş küçüklüğü anlaşılır. Ayırtım Gücüne sahip küçük derse zaten o Sınırlı Ehliyetsiz oluyor. Soru öncülünde yaş küçüklügü dedigi icin 1 2 3 oluyor cevap. Umarım doğru hatırlıyorumdur, yanıltmak da istemem.
-
@yasaklı 1.2 ve 3 olacak hocam medeni kanun madde 13